"Több titkos űrprogram is létezik" - Corey/GoodETxSG

Corey/GoodETxSG válaszol Michael Salla kérdéseire (2015.04.04.) a titkos űrprogramokról, a Solar Warden nevű csoportról, MILAB programokról és ezekben vállalt saját szerepéről. 

 

Azt mondod, hogy 5 különböző titkos űrprogram létezik jelenleg, és ezek közül a legrégebb óta fennállóval, a Solar Warden-nel léptek kapcsolatba a Kék Aviánok ill. a Gömb Szövetség (Sphere Alliance). Miért éppen a Solar Warden-t választották?

 

A Solar Warden frakcióinak többsége már jó ideje egyfajta „árnyék” polgárháborút/ titkos hidegháborút folytat más titkos űrprogramot működtető csoportokkal szemben. Ennek részét képezi, hogy pl „véletlenszerűen” megjelennek a NASA Nemzetközi űrállomásról sugárzott élő közvetítésén, vagy más olyan incidenst okoznak, amelynek eredményeképpen az emberek megláthatják a technológiájukat. Szigorúan előirányzott napirend van felállítva arra vonatkozóan, hogy pontosan mikor és hol kell tartózkodni éppen a Naprendszer különböző részén ahhoz, hogy megelőzzék a különböző nemzetek és vállalatok műholdjait ill. telemetriáit, nehogy véletlenül észleljék a titkos csoportok technológiáit. A Solar Warden lett a legrégebben létrehozva a titkos űrprogramhoz tartozó csoportok közül. Flottájának nagy részét az 1980-as, 1990-es években állították üzembe, amit persze folyamatosan frissítettek és fejlesztettek. Hajlandóak voltak arra, hogy önzetlenül részt vegyenek egy „Dávid Góliát ellen” jellegű csatában, és ezzel megmutatták, hogy milyen fából faragták őket. Ezenkívül megszakították a kapcsolatot a negatívabb irányultságú földönkívüli világokból érkező lényekkel. Inkább pozitívabb szándékú földönkívüliek csoportjaival léptek szövetségre, illetve egy a Földön létező ősi szakadár civilizációval is egyesítették erőiket, akik lépéseket tettek egy pozitív változás előidézése érdekében. Annak ellenére, hogy ez az ősi szakadár civilizáció magát „jófiúnak” mutatta be, a Gömb Szövetség figyelmeztetése szerint, ezt csak azért tették, mert amennyire segíteni szeretnének az emberiségnek, legalább annyira megvannak a saját céljaik is ezzel a szövetséggel, és még mindig inkább önmagukat szolgálónak kell tekinteni őket (Service-To-Self). Nagyon sok csalódásban volt része a Solar Wardennek, mielőtt a Gömb Szövetség kapcsolatba lépett velük. A Gömb Szövetség (vagy legalábbis maguk a „Gömbök”) az 1990-es évek végén kezdtek érkezni, minden hajójuk álcázva volt. Mindegy volt, hogy éppen ki akart velük kapcsolatba lépni, minden kommunikációs kísérlet sikertelen volt. A mai napig is visszautasítanak minden közvetlen kommunikációt azokkal az emberi csoportokkal, akik szigorúan csak önmagukat szolgálják, ezért általában közvetítőkön keresztül lépnek kapcsolatba ezekkel a csoportokkal.

 

Miért éppen a Solar Warden csoport lett kiválasztva arra, hogy az emberiség érdekeit képviselje a Gömb Szövetséggel zajló tárgyalásokon?

 

Ahogy már említettem, a Solar Warden már kialakított egyfajta szövetséget és infrastruktúrát a titkos űrprogram csoportok között, ezenkívül részt vettek egy titokban zajló hidegháborúban, polgárháborúban, amelyet a Cabal irányította csoportok ellen vívtak, amelyek ráadásul hatalmas túlerőben és tűzerőfölényben voltak a Solar Warden-nel szemben. Hatalmas bátorságról és hősiességről tettek tanúbizonyságot, emellett elkötelezettek a másokat szolgáló (Service-to-others) személetmód irányába, annak ellenére, hogy kitűzött céljaik, napirendjük és az ehhez kapcsolódó műveleteik erősen katonai jellegűek és inkább erőszakos természetűek. Itt meg kell jegyeznem valamit. A Cabal csoportok, akik gyerekek után kutatnak, akiket aztán MILAB programokba kényszeríthetnek, valójában csillaggyermekek után kutatnak, ugyanis ezek a gyerekek többnyire csillaggyerekek, akiknek mindenféle képességeik vannak, amiket aztán később megronthatnak és a sötét oldal szolgálatába állíthatnak. A titkos űrprogramban résztvevő csillaggyermekek közül nagyon sokan, szépen lassan kezdenek ráébredni arra, hogy okkal vannak itt és most a Földön, hogy elvégzendő feladatuk van, amivel ideje kezdeni valamit. Amikor a Kék Aviánok kapcsolatban léptek velem, elmondták, hogy a Cabal rendkívüli módon aggódott amiatt, hogy a csillaggyermekek esetleg elindítanak egy felkelést ellenük. Ezért aztán ezeket a gyerekeket igyekeztek felkutatni és különböző programokba kényszeríteni, traumatizálni, lényeket küldtek rájuk (erről később bővebben is beszélek), egyszóval megpróbálták őket letéríteni az útjukról, a feladatukról, amit itt ezen az idővonalon kellene kibontakoztatniuk a Földön.

 

Igaz, hogy az USA Haditengerészete világszinten kulcsfontosságú szerepet játszik a Solar Warden műveleteiben? Alex Collier szerint a Haditengerészet sokkal jobban kötődik az eredeti alkotmány szellemiségéhez, mint más katonai egységek, pl a légierő. Egyetértesz ezzel?

 

Az USA Haditengerészetének, a légierőnek illetve más nemzetek hadseregeinek egyfajta földi támogató szerepe van a titkos űrprogrammal kapcsolatban. Például itt van a Légierő Űrparancsnoksága alá tartozó (és hamarosan lecserélendő) Űrvédelmi program (Space Fence). Az ott dolgozók nagy része úgy gondolja, hogy ők vannak a hírszerzési piramis csúcsán és elismerik, hogy igen, van néhány földönkívüli, de minden repülő alkalmatosság, amit az égen láthatsz, valójában csak FEJLETT AMERIKAI HARCÁSZATI ESZKÖZ és csupán titkos kormányzati fejlesztés. És ők ebben komolyan hisznek és nem lehet meggyőzni őket az ellenkezőjéről, és legtöbbjüknek azt verték a fejébe, hogy „ti vagytok a hírszerzés csúcsán és NINCSENEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK”. Ez az egész témakör sokkal durvább, mint amiről a legtöbb kutató VALAHA IS ÁLMODNI MERT VOLNA! Minden gondosan szét lett darabolva láthatatlan egységekre, és ez az egyik legösszetettebb, legbonyolultabb témakör, ami valaha létezett. Az olyan kérdések, mint hogy akkor „Roswell tényleg megtörtént-e”, vagy hogy „4 vagy 58 földönkívüli csoport látogat-e minket” - olyan mintha mindezen feltevések óvodások szintjén lennének ahhoz képest, ami valójában történik. Sokkal jobban összekapcsolódik és áthatja a mindennap életünket ez a téma annál, mint amennyire a legtöbben gondolni mernének. Az 1950-es évek eleje óta folyamatosan nevetségessé teszik és tagadnak minden földönkívüliekre és titkos amerikai kormányműveletekre vonatkozó információt. A hírszerzési csoportok mesteri módon beszivárogtak a közzétételt követelő csoportokba, folyamatos belső harcokat szítanak és olyan helyzetekbe kényszerítenek embereket, amik révén azok zsarolhatókká, korrumpálhatóvá válnak. Legtöbb esetben elég egy-két magot elhinteniük és a többit nyugodtan rábízhatják az „emberi természetre”. Nagyon hatékonyan művelik mindezt és így sikeresen meggátolják, hogy kutatók és közzétételi csoportok valódi fejlődést érjenek el. A későbbiekben el fogom magyarázni, hogy a titkos űrprogramban résztvevő személyzet jelentős része olyanokból áll, akik gyermekként MILAB programokban vettek részt és aztán később besorozták őket a titkos űrprogramba illetve a titkos földi kormányzat szindikátusaiba és ezen csoportok különböző alprogramjaiba.

 

Randy Cramer állítása szerint az Amerikai Haditengerészet különleges alakulatát Eisenhower elnök titkos elnöki parancsára állították fel, arra az esetre, ha bármelyik titkos űrprogram túlságosan eldurvulna. Van erről bármilyen információd?

 

Létezik egy bizonyos katonai frakció a titkos űrprogramhoz kapcsolódóan. A hadsereg illetőleg a biztonsági erők nagy része úgynevezett Vegyes Katonai Alakulat (Mixed Military Force). Ennek az alakulatnak a tagjai semmilyen módon nem állnak kapcsolatban a hagyományos földi értelemben vett hadseregekkel. A katonák többsége ugyanis a MILAB program tagságából kerül ki (MILAB=military abductee, vagyis a katonaság által gyermekkorban „elrabolt” személyek, akiket titkos katonai programokba kényszerítenek és különleges kiképzést kapnak. Általában ezek a gyerekek 6 éves korukban „kerülnek be” a MILAB programokba) A honlapomon megnevezek néhányat a MILAB projektek közül. Általánosságban az történik a MILAB programban résztvevőkkel, hogy különböző „tréningeken” kell átesniük, fejlesztik a képességeiket és felmérik a pszichológiai hajlamaikat, irányultságukat, majd ezt követően „beosztják” őket olyan programokba, amelyben már speciálisan azokat a képességeiket fejlesztik, amelyekről a program vezetői úgy gondolják, hogy leginkább megfelel a saját céljaiknak és jövőbeli igényeiknek. Azok, akik ezekben a programokban végeznek, különböző Fekete Projektekhez kerülnek, beleértve a titkos űrprogramokat is és olyan más tevékenységeket, amelyeket azok a földi szervezetek végeznek, amelyeket a titkos földi kormányzat és szindikátusai üzemeltetnek. Akik jól szerepelnek ezekben a programokban, azok megfelelően kiképzettek és képességeik révén megfelelően teljesíteni tudják a feladataikat. Ilyen módon tehát a MILAB program résztvevői szétrajzanak és integrálódnak valamilyen formában az amerikai, angol, kanadai és ausztrál különleges katonai alakulatokba. Hozzáférésem volt sok, a Truman- és Eisenhower-adminisztráció idejéből származó információhoz, amelyek a katonai-ipari komplexumon keresztül létrejött, ma is létező Szakadár Civilizáció (Breakaway Civilization) megalakulásával kapcsolatosak (Smart Glass Pad). Az ezzel kapcsolatos dokumentumokban többször említésre kerülnek a hadsereghez és a haditengerészethez is köthető csoportok, amelyek arra lettek kiképezve és használva, hogy fenyegetést jelentsenek arra a szervezetre, amit ma csak Bolygóközi Vállalati Konglomerátumnak (Interplanetary Corporate Conglomerate – ICC) neveznek. A hadsereg és a haditengerészet folyamatosan azt követelte tőlük, hogy nyissák meg létesítményeiket és információikat tegyék elérhetővé a „szövetségi ellenőrzés” számára. Ez a követelés azonban azzal végződött, hogy a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum végül elég befolyásra tett szert ahhoz, hogy teljesen uralma alá hajtsa az USA vállalati kormányát, a Pentagon nagy részét és a civil hírszerző ügynökségeket. A haditengerészet különleges egységeire való közvetlen utalás azonban nem szerepelt ezekben a dokumentumokban.

 

Megerősítetted Richard Boylan állítását arra vonatkozóan, hogy a titkos űrprogram rendelkezik legalább 8 db szivar alakú űrhajóval, amelyek kb 200 méter hosszúak (2 focipálya hossz). Repültél-e valaha ezeken az űrhajókon? Elképzelhető, hogy ez egy űrbéli megfelelője a földi szállítóhajóknak? Hány darab kisebb hajóval rendelkeznek?

 

A szivar alakú hajókból több volt 8 darabnál, és néhány hajó hossza ezek közül akár a 1,5 km-t is elérte. A Solar Warden flottája többféle méretű és besorolású hajóval rendelkezik. Röviden annyit mondanék, hogy igen, jártam ezeknek a hajóknak a fedélzetén, de nem repültem velük. Felhatalmazásom csak a kutató hajókra szólt, melyek kisebb méretűek.

 

Milyen nemzetiségű volt a személyzet ezen a szivar alakú hajón? Amerikai, francia, orosz, kínai?

 

A személyzet többnyire amerikai volt, de számos angol, kanadai és ausztrál személy is szolgálatot teljesített a hajón. Nekem csak a kutató hajóra volt felhatalmazásom (amelyen többnyire németek és néhány kínai tudós tartózkodott), tehát az nem katonai hajó volt, ennek megfelelően elég más volt a hajón tapasztalható légkör is. A biztonsági személyzet jelen volt ugyan, de ez sokkal inkább civil, illetve tudományos feladatokat ellátó személyek fennhatósága alá tartozott. (Az ilyen személyeket egyébként kissé derogáló módon „tojásfejűeknek” becézik). Amikor a hajón kívül tartózkodtunk, a biztonsági személyzetre voltunk bízva, és ők általában megpróbáltak visszaélni a helyzetükkel. A biztonsági szolgálatot teljesítők leginkább úgy tekintettek a kutató hajókon ellátott feladataikra, mint unalmas, kényszerű kötelességre. Általában a kutató hajókat „Hot Dog”-nak becézték (derogálóan), főképp azért, mert ez a három különálló részből álló szivar alakú hajó eléggé hasonlított egy hot dog-hoz. 6 éven keresztül láttam el különböző feladatokat kutató hajókon, mielőtt áthelyeztek volna más programokhoz, melyekre előzetesen szintén kiképzést kaptam. Emellett intuitív empataként nagyszámú, más világból érkezett lénnyel kommunikálhattam különböző konferenciákon földi delegátusok szolgálatában, amelyek „átálltak” az emberszerű földönkívüliek/interdimenzionális lények alkotta föderáció oldalára. A titkos földi kormányzatoknak és titkos űrprogram vezetőinek lehetőségük nyílt arra, hogy ezekkel a földönkívüliekkel találkozókat tarthattak, melyeken én is részt vettem. Az űrprogramban töltött 20 évem alatt a titkos űrprogram folyamatosan fejlődött. A szolgálatom vége felé más országokból származó személyek is csatlakoztak a programhoz és valószínűsíthető, hogy mindig is voltak ilyen személyek, csak én nem futottam velük össze, vagy egyszerűen csak nem kellett róluk tudnom.

 

A szivar alakú hajókkal kapcsolatos tapasztalataid során nem merült-e fel többek között pl. a USSS Nautilus, a Föld Védelmi Erők (EDF – Earth Defense Force) vagy a Mars Kolónia Társaság (Mars Colony Corporation) neve?

 

A „Nautilus” tudomásom szerint a korai fejlesztésű csillagközi űrhajók egyik osztálya. A dokumentumok között „USSS” megjelölést csak „személyi feladatok” illetve „személyszállítás” kapcsán láttam. Egyébiránt egyetlen titkos űrprogramhoz kapcsolódó csoport esetében sem találkoztam olyannal, hogy űrhajók „USSS” megjelöléssel szerepeltek volna.

 

Hogyan hasonlítanád össze a szivar alakú hajókat a TR-3B kódnéven szereplő űrhajókkal? Melyiknek a személyzete a nagyobb?

 

Ahogy említettem korábban, a szivar alakú hajótípusból több mint 8 darab volt és emellett még voltak különböző méretű és besorolású más hajók is. Ezeket a arra tervezték, hogy a sokak által TR-3B kódnéven ismert hajók szállítóhajói legyenek. A szivar alakú hajók emellett arra lettek tervezve, hogy hosszú ideig tartó küldetések során nagy létszámú személyzetet szállítsanak más csillagrendszerekbe (annak ellenére, hogy a Solar Warden csoport hatásköre többnyire csak erre a Naprendszerre terjedt ki és csak nagyon ritkán léptek át más csillagrendszerbe). A TR-3B hajó egyébként meglehetősen elavult technológiának számít és sok esetben a titkos földi kormányzat tagjainak saját személyszállítására használták, pl „céges” repülőgépekként szolgált, amikor az elit tagjainak éppen szükségük volt rá. Annyi új technológia létezik, amelyek nagyon hasonlóak a TR-3B-hez (és az azt követő gépgenerációkhoz), hogy a legtöbb ember eldobná az agyát. A legtöbb ilyen gép pl teljesen moduláris pilótafülkével rendelkezik, azaz a pilótafülkét külön lehet beilleszteni és csatlakoztatni a repülőgéptörzshöz. Ezek a gépek háromszög alakúak, de előfordul ék alakú és manta (rája) formájú is közöttük. Harcászati ütközetek alkalmával azonban egyre inkább drónokat használnak, hiszen ezek közül egy pilóta egyszerre többet is tud irányítani, méghozzá olyan módon, hogy egy csatlakoztatóeszköz segítségével az irányítóegységet egyenesen a pilóták idegrendszerével kötik össze. (Ez már legalább az 1980-as évek óta így működik. Egyetlen gépet sem láttam, amit kábelen keresztül vagy manuálisan irányítottak volna, egyszerűen nincs mód arra, hogy kompenzálni lehessen a szem-kéz koordinációt az irányváltásoknál, annyira hihetetlen ezeknek a gépeknek a repülési sebessége.)

 

Ez a 8 szivar alakú gép mind a Solar Warden-hez tartozik, vagy megosztódik az 5 egymástól függetlenül működő űrprogram között?

 

Igen, a régebbi gyártmányú szivar alakú hajók a Solar Warden birtokában vannak. A többi titkos űrprogram végül megszerezte az ÖSSZES újabb technológiájú eszközt, illetve a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum minden esetben megtartja magának a legfejlettebb és legújabb „játékszereket”. A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum HATALMAS IPARI POTENCIÁLLAL rendelkezik, és HATALMAS INFRASTRUKTÚRÁT épített ki az űrben, ennek révén pedig rendkívül fejlett technológiákat fejleszt, nem csak és kizárólag a földi Szakadár Civilizáció számára, hanem más csillagrendszerekből érkező civilizációk számára is. Hatalmas méretekben folyik odakint a barterezés, és az emberiség számára eléggé felkavaró lesz majd megtudni, hogy a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum mivel is üzletel valójában és mindemellett nagymértékben érintett az emberkereskedelemben is. Mindezt azért, hogy még több új technológiához jusson, amit aztán a saját Szakadár Civilizációjuk számára hasznosítanak, illetve kereskedelmi egyezmények útján más civilizációkkal is kereskednek. (A David Wilckok-kal készült interjúban említettem, hogy néhány eltűntnek hitt földi műalkotást egyszerűen eladtak más civilizációknak, és ezek most ott függenek valakinek a falán illetve díszítik valakinek a padlóját valamelyik más naprendszerben – ugye, milyen vadul hangzik ez!) Akik ezt tették, azok számára nem léteznek határok, mindent megtesznek, csak hogy minél újabb technológiákhoz és földönkívüli mintákhoz (főleg biológiai mintákhoz) jussanak hozzá, amit aztán kutathatnak és csillagközi kereskedést folytathatnak vele.

 

Említetted, hogy az egyik űrprogramot egy vállalati konglomerátum működteti, fasiszta diktatúrához hasonlatos módszerekkel és hogy sok embert hamis ígéretekkel beszerveztek és megtévesztettek más bolygóra való költözés reményével, hogy a jelentkezők ott egy utópisztikus világba és csodálatos munkakörülmények közé kerülnek majd. Mit tudnál még elmondani erről a vállalati konglomerátumról és más bolygókon való ténykedéséről?

 

A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum gyakorlatilag megállás nélkül toborozza a különféle “tehetségeket” a Földről. Sokszor azzal etetik őket, hogy különböző röpiratokat és videókat mutatnak nekik hihetetlen technológiával felszerelt városokról (ezek általában a földi elit földalatti városairól készültek –méghozzá itt a Földön) és azt mondják nekik, hogy oda fognak kerülni és úgy élnek majd, mint a Jetson család a rajzfilmben. Illetve azt is mondják nekik, hogy a programban való részvétellel hozzájárulnak az emberiség technológiai fejlődéséhez, hiszen olyan eszközöket és technológiákat használnak majd ott, ami néhány év múlva az egész emberiség számára elérhetővé válik. Ezen kívül néha arról is beszámolnak a jelentkezőknek, hogy a Földet hamarosan egy hatalmas kataklizma (pl pólusváltás) éri, és ez eltörli majd az életet a Földről. Így aztán ezek a jelentkezők és családjaik “különlegesnek” érezhetik magukat (ezekben a programokban nagyon sokan hiszik magukat különlegesnek!), Azzal áltatják őket, hogy ezzel lehetőséget kapnak arra, hogy megmentsék az emberi fajt (és a saját családjukat), azzal hogy átköltöznek pl a Marsra vagy más bolygókra, ahol hasznát vehetik a “képességeiknek”, illetve a gyerekeik is úgy nőhetnek fel és arra oktatják őket, hogy ők lesznek majd a Föld újranépesítői, egy új civilizáció felépítői a Földön. Azok, akik mindezen hitegetés után elfogadják a részvételt és családjukkal átköltöznek ezekre a kolóniákra, nos őket általában nagyon más körülmények fogadják ott, mint amire előzetesen számítottak. Biztonsági szolgálat várja őket a leszállópályán és aztán szigorú felügyelet alatt bekísérik őket egy 8×10-es szobába (az egész családnak jut ennyi hely) és ekkor kezdődik meg a nagy felismerés részükről, hogy mi is folyik itt valójában. Ezután kiosztják számukra és a feleségeik számára az előre kijelölt munkafeladatokat, majd közlik velük, hogy a gyerekeik mostantól egy olyan (a fent említett MILAB programhoz nagyon hasonló) rendszerben lesznek felnevelve, amelyben megfelelő kiképzés után el kell foglalniuk azt a helyet, amelyre a képesítésük szól, majd amikor a ezek a gyerekek a „megfelelő korba” érnek, előre tervezett házasságra kényszerítik őket egy előre meghatározott, kiválasztott fiúval/lánnyal. Ezen a ponton már mindenki rájön, hogy valójában becsapták, börtönbe zárták őket és rabszolgák lettek. Elmondták nekem, hogy amikor ezeket a „Kolóniákat” először felállították, azok olyan fasiszta módon lettek kialakítva, hogy mindenféle lázadás hiábavaló volt, hogy ne ismétlődhessen meg az, ami a Földön történt az USA eredeti „13 kolóniájának lázadásakor”. A Bolygóközi Vállalati Konglomerátum hihetetlen mértékben érintett az emberkereskedelemben, és ezeket a szerencsétlen embereket árucikként használják és kereskednek velük más fajokkal, különböző célzattal (aminek taglalásába inkább most nem mennék bele részletesen), többnyire fejlett technológiákért és biológiai anyagokért cserébe. Az emberkereskedelem borzasztó dolog, nem szeretném ezzel a félelmet gerjeszteni, sem pedig érzéketlennek mutatkozni azok irányába, akiknek családtagjai, szerettei érintettek ebben a szörnyű metódusban.

 

Az olyan szervezetek mint a Lockheed, Nortrup Gruman, Boeing érintettek-e ebben a vállalati űrprogramban, vagy a Solar Warden program sokkal inkább a hagyományos értelemben vett katonaság fennhatósága alá tartozik?

 

Léteznek ún. „Szuper Bizottságok”. Általában az történik, hogy MINDEGYIK jól ismert (és néhány egyáltalán nem ismert), a kormányzattal szerződésben álló vállalatnak van egy befolyásos bizottsági tagja, aki aztán „visszavonul”, lemond addigi pozíciójáról és csatlakozik a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Igazgatóságához. (Ezek lennének azok a bizonyos „Szuper Bizottságok”). Ezek persze kimaradnak a rivaldafényből, de megvannak a vállalati összeköttetéseik és kapcsolatrendszerük. A Solar Warden eredetileg erősen a haditengerészethez kapcsolódó programnak indult, később azonban a légierő is befolyással rendelkezett felette. Annak ellenére, hogy a programban részt vevő közkatonák nagyrészt a MILAB toborzó rendszeréből kerültek ki, a pénz nagy része elsősorban a Hadseregtől érkezett (főleg azoktól, akik erősen hittek az Amerikai Alkotmányban és az állampolgári esküjükben) Nemrégiben részt vettem a Titkos Űrprogram Szövetség egyik konferenciáján és változást véltem felfedezni. A pénz nagy része most már a MILAB típusú programokból kinőtt, magukat a ranglétra tetejére felküzdő emberektől származik. Több új disszidens csoport is alakult, főleg azokból a csoportokból, akik eddig nem vettek részt ebben. A dolgok tehát változóban vannak a Solar Wardennél és bizonyára a többi titkos programban is. Sajnálatos módon a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum és a Sötét Flotta (Dark Fleet- SSP) egyre inkább a negatív irány felé tolódik, a sötét szándékú földönkívüli szövetségeseiknek köszönhetően.

 

Marconi állítólag a II. világháború előtt részt vett egy független szervezet irányításával működő dél-amerikai enklávé (beékelt, független terület) megalakításában. Tudsz arról valamit, hogy Marconi illetve Nikola Tesla részt vett-e ilyen programokban?

 

Ahogy azt bizonyára sokan tudják, a Titkos Földi Kormányzat és szindikátusai (néhányan Cabal-nak vagy Illuminátusnak hívják) több ezer éve teljes és tökéletes uralmuk alatt tartják a pénzügyi rendszert a Földön. Azt is sokan tudják, hogy a II. világháborúban részt vevő mindkét felet ők pénzelték (gyakorlatilag MINDEN háborút ők finanszíroztak előtte is és utána is) különböző okokból kifolyólag, főleg, hogy saját céljaik véghezvitelét támogassák ezzel. A II. világháború után Dél-Amerika nagy részét felvásárolták a nácik, akik enklávékat, bázisokat, tulajdonképpen egész városokat építettek Dél-Amerika szerte, és hatalmas bázisokat építettek még az Antarktiszon is. Ebben az időszakban a nácik lényegében minden fejlett technológiát megszereztek és akár nyíltan, akár titokban de elzártak a nyilvánosság elől.

 

Mit tudsz mondani a harmadik titkos űrprogramról, amelyik a mi jelenlegi civilizációnkhoz kapcsolódik? Úgy tűnik, hogy ezt a Cabal irányítja. Kik ők és milyen módon irányítják ezt a programot? Ezt az űrprogramot, a sötét szándékú földönkívüliek irányítják, vagy sátánista erők, esetleg Mesterséges Intelligenciák (AI)?

 

Többféle titkos űrprogram létezik, amely közvetlenül kapcsolódik a jelenlegi időnkben létező Szakadár Civilizációhoz (Breakaway Civilization). Van egy csomó titkos űrprogram, mely közvetlenül kapcsolódik más, ősi időkben élt földi civilizációkhoz, amelyekből a pusztulásuk előtt korábbi „szakadár civilizációk” váltak ki. Ezen ősi civilizációk szakadár csoportjainak tagjai sokszor „Istenként” jelentek meg az emberek előtt, akik persze sokkal fejletlenebbek voltak náluk, és ugyanezek a csoportok most ebből-abból a csillagrendszerből érkezett „Idegeneknek” mutatják magukat azon emberek előtt, akik jelenleg kapcsolatba kerülnek velük. Ezt több alkalommal is eljátszották az éppen aktuális időszak űrprogramjaiban részt vevőkkel, de ez nem működött sokáig.

Aztán vannak a titkos földi kormányzatnak illetve az ősi időben létezett szakadár civilizációknak olyan elemei, amelyek nem csak földöntúli világokból érkezett lényekkel létesítettek kapcsolatot, hanem ún „Mesterséges Intelligencia prófétákkal (agymosottakkal)” is, és valamilyen módon megpróbálják őket a saját programjukba integrálni, annak érdekében, hogy bevonják a földönkívüli/interdimenzionális mesterséges intelligenciát az általuk teremtett, technológiailag függővé tett világunk irányításába. Ez a földönkívüli/interdimenzionális mesterséges intelligencia képes lenne teljes mértékben uralma vonni az emberiséget, és valóságos istencsapást jelentett már több galaxis számára is, mivel több száz, nálunk sokkal fejlettebb és bölcsebb civilizációt is elpusztított már. Ez a többi űrprogram számára és a Föderáció földönkívüli tagjainak számára is fenyegető veszélyt jelent. A mesterséges intelligencia ellen felállított biztonsági protokollok jelenleg igencsak szembeötlőek és nagyon komolyan kell venni őket. A negatív irányultságú földönkívüli/interdimenzionális csoportok közül többen is nemcsak hogy képesek különböző entitásokat szabadítani az emberekre, hanem egyenesen „eszközként” használják ezeket az „éteri/negatív spirituális lényeket” arra, hogy általuk manipulálják az emberek viselkedését. Ezek az entitások képesek a földönkivülieket/interdimenzionális lényeket és az embereket is „gazdatestként” használni és belőlük energiát kivonni azáltal, hogy félelmet, dühöt, depressziót, szorongást és más alacsony frekvenciájú érzelmet hoznak létre az áldozataikban. Ezt az energiát aztán megosztják a gazdatesttel egyfajta szimbiotikus kapcsolódás révén. A Kék Aviánok elmondták nekem, hogy amikor a magasabb frekvenciájú energiák megérkeznek majd a Naprendszerünkbe, akkor ezek a negatív entitások nem lesznek többé képesek itt élni, és vissza lesznek kényszerítve azokba a külső valóságokba, ahonnan jöttek. Mindeközben a gazdatesteikre ez pontosan ugyanolyan hatással lesz majd, mint amikor a heroinfüggőktől végleg megvonják az anyagot, iszonyú gyötrődést és szenvedést fognak megtapasztalni. A jelenlegi korban működő titkos űrprogram számos csoportja illetve a szakadár civilizáció tagjai mind szövetkeztek ilyen földöntúli világokból származó lényekkel (néhány esetben lények akár több csoportjával is). Ez a folyamat teljességgel független attól, hogy a titkos földi kormányzat és szindikátusai most már jó ideje elhúzódó harcot folytatnak a „Földi Szövetséggel” szemben. A „gömb lények” érkezésével a titkos földi kormányzat „vallási fanatikusai” először arra gondoltak, hogy „a régi isteneik tértek vissza”. Mikor kiderült, hogy mégsem ez a helyzet, az hatalmas csalódást jelentett a számukra. Ugyancsak felkavaró időszak volt ez a Titkos Űrprogram Szövetség számára is, ugyanis 2014 december óta az addig a háttérben zajló „árnyék polgárháború” nyílt színi háborúba csapott át. A „gömb lények” egy üzenetet közvetítettek felénk a háború kellős közepén, amelyet néhányan csak „hippi szeretet és béke” üzenetnek hívnak. Az üzenet arról szól, hogy legyetek „sokkal szeretőbbek”, „szolgáljatok másokat is” és „koncentráljatok a rezgésetek és tudatosságotok emelésére”, illetve gyakoroljátok az „elfogadást és a karma elengedését”. Az űrprogram sok harcban edzett harcosa számára nem feltétlenül pont ez az üzenet volt az, amit hallani szerettek volna. A gömb lények karantén alá vonták nemcsak a Földet, hanem az egész Naprendszerünket is, és kezelésbe vették a földöntúli világokból származó lények ügyét illetve a titkos földi kormányzat tervét is, amely eredetileg arra vonatkozott, hogy ők már itt sem lesznek, amikor ez a végjáték lejátszódik (értsd: az illuminátusok ki akarták menekíteni magukat ebből a helyzetből). Mostanra azonban kiderült, hogy közülük mindenki itt ragadt erre a végjátékra és kénytelenek szembenézni az újonnan érkezőkkel, akik nem mások, mint a Titkos Űrprogram Szövetség és a Gömb Szövetség (ők 6-ik, 7-ik, 8-ik és 9-ik denzitású lények illetve civilizációk). Azoknak a 3-4-ik és 4-5-ik denzitású „őrző isteneknek” vagyis azoknak a földönkívüli/interdimenzionális lényeknek, akik évezredek óta uralmuk alatt tartották a Naprendszert, semmiféle menedékük nincs az újonnan érkezőkkel szemben. Minden tervüket meghiúsították és most össze vannak velünk zárva a Naprendszerünkben, amíg ezek az események lejátszódnak. Mindenki számára izgalmasnak ígérkezik az előttünk álló időszak, azoknak is, akik már bizonyos fokig felébredtek, és azoknak is, akik még erősen „alszanak”.

 

A következő e-mail üzenetben (ápr. 6.) Corey/GoodETxSG segített letisztázni a jelenlegi időszakban létező különböző titkos űrprogramokat. Legalább 5 különböző program létezik, ezek a következők:

 

1. Solar Warden – Ez az egyik legkorábban létrehozott program és ez a program rendelkezik a legöregebb flottával (annak ellenére, hogy az évtizedek során számos frissítés és fejlesztés történt) Ez főleg kutatás/fejlesztési - tudományos célú illetve katonai támadó/védő feladatokat ellátó flotta, amely leginkább a Naprendszerünkben illetve a környező csillagok környékén teljesít szolgálatot, megelőzendő a „betolakodókat” és „látogatókat”, emellett feladata azonosítani és eltávolítani az illetéktelen „betolakodókat” a Földről és más környező bolygókról. A program neve elég jól leírja a feladatát. (kb „Naprendszer gondnokai”)

 

2. Bolygóközi Vállalati Konglomerátum (ICC- Interplanetary Corporate Conglomerate) – Főleg fejlesztésre és a különböző technológiák bármilyen eszközzel történő megszerzésének céljából alakult. Technológiai eszközöket gyártanak és fejlesztenek, amivel aztán barter rendszerben kereskednek más világokból érkezőkkel. Ez egy nagyon titkos rendkívüli hatalommal bíró szervezett, és mindig a létező legújabb technológiák és „játékszerek” állnak rendelkezésükre.

 

3. Sötét Flotta (Dark Fleet) – Szinte teljes egészében a Naprendszeren kívül tevékenykedik, rendkívül militáns (támadó jellegű) csoport. Még a többi csoportnál is titkosabb, és hatalmas flottával rendelkezik. (A Csillagok Háborújában látható „ék” alakú hordozóhajóhoz hasonló hajóik vannak). A drákonida szövetséggel dolgoztak együtt és valószínűsíthető, hogy az ő oldalukon harcoltak más naprendszerekben is.

 

4. „NATO jellegű” titkos űrprogram – Nemrég a Szövetség egyik konferenciáján úgy hivatkoztak erre, mint a „Nemzetek Ligája Program”. Ez a csoport szinte teljesen a Naprendszerünkön kívül működik, és az űrprogramok közül viszonylag újnak számít. Azért hozták létre, hogy a nemzetek információ és technológia megosztásáért cserébe részt vehessenek ebben, és így bátorítsák az egyes országokat, hogy hallgassanak a titkos űrprogramról.

 

5. Különböző Különleges Hozzáférésű Titkos Űrprogramok – ezek nagyon kicsi, nagyon titkos programok, általában az újabb technológiákat használták és a Földi titkos kormányzattal, annak szindikátusaival illetve a világ különböző hadseregeivel (köztük több független csoporttal) működtek együtt.

 

Corey/GoodETxSG

 

(Szerkesztői megjegyzés: David Wilcock egy korábbi cikkében említette, hogy informátora szerint az Amerika Kapitány 2 – A tél katonája c . film gyakorlatilag dokumentumfilmnek tekinthető. A filmben ábrázolt szuperkatona program, az eltitkolt szuperfejlett űrhajó flotta, a Hydra kódnevű náci csoport valóban létezik és nagyon összevág GoodETxSG fenti állításaival. A filmben végül felszámolják ezt a szakadár csoportot a hírszerzésen belül zajló polgárháború keretében, ami egy utalás és üzenet is lehetett a film készítői részéről a lakosság felé arról, hogy milyen események várnak ránk a közeljövőben. Érdemes tehát megnézni ezt a filmet.)

 

Az eredeti angol nyelvű cikk itt található:

http://exopolitics.org/secret-space-programs-more-complex-than-previously-revealed/