A Kék Avianok érkezése - David Wilcock és Cobra beszámolója

David Wilcock és Cobra is beszélt nemrég a Kék Avian nevű földönkívüli fajról. Mindketten megerősítették Corey/GoodETxSG információinak hitelességét és igazolták, hogy ezek a lények valóban megérkeztek Naprendszerünkbe.

 

A most következő írás David Wilcock hozzászólás formájában megjelent információit tartalmazza Benjamin Fulford hetente megjelenő beszámolójához.

„A dolgok földönkívüli oldala nagyon érdekessé vált, ahogy azt felfedtem egy rádióműsorban, amit George Nooryval készítettem múlt szerdán este.

100 Neptunusz vagy Jupiter méretű gömb lépett be a Naprendszerünkbe az elmúlt 2-3 év során. Volt még sok másik Hold méretű, amelyek 1999 és 2001 között jöttek.

 

A Pentagon és az összeesküvés emberei elsőre izgatottak lettek, mert azt hitték, hogy ezek a gömbök az Anunnaki isteneik visszatérését jelentik. Ugyanakkor a gömbök álcázva maradtak egy fejlett rendszer segítségével, amely nem tette lehetővé számukra, hogy beléjük lássanak, és nem válaszoltak a kommunikációra sem.

Az összeesküvés egy fejlett fegyvert használt, hogy lelőjenek egyet a Hold méretűek közül 2014. december közepén. A tárgy felragyogott, egy fényes, vörös folttá vált az égen, ahogy az emberek látták (jelentősen kisebb, mint a Hold, hiszen távolabbi), és visszairányította a sugarat a bázisra, ahonnan jött. Ez súlyos károkat okozott, és emberéleteket követelt.

Azóta a Föld körül egy repüléstilalmi övezet van, illetve karantén alá vonták az egész Naprendszert. Aki már itt volt, nem hagyhatja el a Földet, vagy a "kolóniákat", ahogy ők nevezik. Ráadásul nem tudnak kifelé kommunikálni. De úgy tűnik, hogy bejutni sem tud senki.

A csoport, amely megjelent a gömbökkel, az úgynevezett "Kék Avian"-ok. Elsőre biztosan ostobán hangozhat, ők nyolc méter magas humanoidok, akik madárszerű származásúak, madárszerű fejjel és indigókék tollal. Többé-kevésbé normális kinézetű a kezük és a lábuk. A fejük madár és emberi jellemvonásokkal rendelkezik. Vannak más madár típusú lények is odakinn. Nem gyakori, de előfordul.

Az egyik bennfentesemet
(Corey/GoodETxSG-t – a szerk.) bevonták egy találkozóba, ami nagyon komoly volt. Nem tudtuk, hogy élve fog-e visszajönni, vagy legalábbis erősen megkínozzák azért, amit elmondott nekem, és ami kiszivárgott. Csak később jöttünk rá, hogy a Kék Avianok személyesen keresték meg őt.

Garantálták neki, hogy nem esik bántódása. Sok dolgot mondtak el neki. Egy dolog, amit nagyon fontosnak éreztek, hogy nem volt semmilyen kapcsolatuk vagy kommunikációjuk az összeesküvéssel. Az űrprogram öt fő frakciójából az egyik, a Solar Warden nevű csoport szövetkezett velük, és most szövetségben dolgoznak a Földön, de az összeesküvéssel soha.

Tévedésből mondtam a rádióban, hogy voltak kapcsolataik az összeesküvéssel, és ezt korrigálták.

Valójában néhány érdekes személyes információt adtak. A másik fontos dolog amit mondtak, hogy az összeesküvés emberei átdezertáltak a Szövetséghez, ami megváltoztatja a terveiket. Az összeesküvés emberei "azonnali erőszakra" törekednek, hogy megoldják a problémát.

Ezt nem fogják megengedni.

Úgy látszik, hogy az Avianok most "bekapcsolják a fékeket", és "egy kicsit lelassítják a dolgokat", ami igazán vad, és nagyon gyors volt, abból amit elmondtak.

A legfontosabb az, hogy az Avianok egy szerető és békés világba szeretnének bennünket „átköltöztetni”. Azt szeretnék, hogy ez az átmenet hasonlóan békés legyen.

Ez van, amennyire most tudom. Egy percig sem hiszem, hogy a bennfentes hazudott nekem. Mélyen megrendült, és mélyen megindította ez a tapasztalat.

Azt is el kell mondanom, hogy eredetileg először át kellett volna mennie az űrprogram embereihez, mielőtt olyan területre viszik, ahol a Kék Avianok találkoznának vele.

Világossá tették, hogy "hatalmas lyukak" vannak a "biztonsági" dokumentumaiban, hogy nem ez volt a "protokoll", és hogy "fegyelmi eljárás" lesz azért amit tett (vagyis amiért velem beszélt, és kiszivárogtatta az adatokat az interneten).

Ő nagyon aggódik emiatt, és nem tudtam, hogy visszajön-e élve. Egyszer már elkapták, megfegyelmezték és megkínozták decemberben, ezért úgy nézett ki, hogy ez még rosszabb lehet.

Különben is, állítólag jöttek volna érte hajnali háromkor pár nappal ezelőtt. De ez nem történt meg.

Mielőtt jöttek volna érte, azt mondta, hogy a Kék Avianok név szerint őt kérték. Látszólag ez volt az első alkalom, hogy közvetlenül beszéltek az összeesküvéssel.

Amikor elmondta ezt nekem, azt mondtam, hogy értékelje újra az egész dolgot, és ne úgy tekintsen rá, mint ami negatív. Sőt, ha ezek az emberek azok, akiknek tűnnek, akkor ez egy nagyon pozitív esemény, ami figyelemre méltó helyzetbe hozza őt.

A "Gömb Lények" segítsége nélkül, ahogy nevezik őket, a Szövetség nem tudná elérni ezt. Látszólag négyféle Gömb Lény van, de a Kék Avianok az egyetlenek, akik ebben az időben láthatóak.

A hajnali 3 órás találkozó minden látható ok nélkül törölve lett, és átütemezésre került ugyanabban az időpontban a következő éjszakára. Közben a nyomorúságos félelemből átment ihletbe és bizalomba.

Végül is az történt, hogy egy szentjánosbogár méretű lila fény jelent meg a szobájában. Ez kirángatta őt a fizikai testéből, és az egész találkozó asztrális síkon folyt. A felesége tudta, hogy valami történt, és azt mondta, hogy "furcsa, transzszerű állapotban" volt, miközben ez zajlott. Nagyon izgatott volt ezzel kapcsolatban, és ez nyilvánvalóan nem olyasmi volt, ami ne lett volna igaz.

Úgy érzem, nincs semmi vesztenivalóm ennek a megosztásával. Az Avianok azt mondták neki (és nekem képviselő útján), hogy lépjen elő, és ossza meg ezt, és minden gúnynak, amivel szembesültünk, "abszolút nincs jelentősége".

A Kék Avianok úgy tűnik, hogy azonosak Ra-val, aki átadta az Egység Törvénye c. könyv anyagát.
(Szerk. - Az Egység törvénye c. könyvek a leghitelesebb földönkívüliektől származó közlésnek számítanak és letölthetők az Exopolitika Magyarország dokumentumtárából:

 

https://app.box.com/s/uaypd0v8ennod5f0cjpv/2/516939222/24143122329/1

 

https://app.box.com/s/uaypd0v8ennod5f0cjpv/2/516939222/24143134197/1)

Pályafutásukat pozitív forrásként kezdték - akikről azt állították, hogy sólyom fejű "istenek", miután elmentek - és hamarosan negatív módon félremagyarázták tanításaikat.

Ismétlődően elmondják az Egység Törvényében, hogy a sólyom az ő szimbólumuk.

De beszélnek úgy is a madárról, mint "szárnyas hírnök", vagy angyal szimbólum.

A Hopiknak van egy magával ragadó legendájuk, ami arról szól, hogy megmentették őket a "madár emberek". Aztán ott vannak a nagyon világos egyiptomi festmények. Ott van a "Tengu", vagy madár ember, akiket Japánban láttak.

Amikor Corey/GoodETxSG legutoljára találkozott ezekkel az emberekkel, mindannyian név szerint mutatkoztak be, és mindegyik név ugyanazzal az előtaggal kezdődött, ami úgy hangzott, mint "Rey" vagy "Rawl", ahogy emlékszik. Ez egy másik meggyőző dolog volt.

Több bennfentes visszaigazolást kaptam, hogy most már érkeznek a gömbök. Ez nagy aggodalomra ad okot az összeesküvés számára.

Amikor az emberek megszégyenítő dolgokat mondanak, akkor azt válaszolom, hogy "akkor inkább egyáltalán ne osszam meg ezeket a dolgokat?" Elég furcsa, és finoman szólva "erősen idegenszerű" ez az egész, ami a bennfentesektől érkezik, akik abszolút bizonyították a hitelességüket.

Nem tudom, hogy láthatunk-e valaha is ténylegesen Kék Avianokat. Ez a csoport a színfalak mögött dolgozik. Van egy hatalmas "tanulási görbe", hogy az emberek megértsék a földönkívüli élet körét és változatosságát, ami odakinn van.

Ha azonban a Snowden dokumentumok több tonna adatot tartalmaznak a titkos űrprogramról, akkor felkészülhetünk egy vad utazásra. Ezzel kapnánk a legközelebbi megerősítését annak, hogy a gömbökről szóló adatok helyesek.

A saját intuitív képességeim igazolták, hogy ezek az információk igazak. Ebben benne volt az is, amikor összeraktam és felismertem, hogy ez a csoport Ra volt, akkor a belső hang azt mondta, hogy "Menj ki most", és ott volt egy szivárvány. Aztán később ahogy még több pontot összekapcsoltam, volt egy sokkal nagyobb szivárvány egy teljesen más helyen.

Szinkronicitások, álmok, stb. ... ez mind összejön.

Mellesleg az egyik dolog annyira idegessé tette az összeesküvést, hogy a Kék Avianok rövidre zárták őket, és közvetlenül mentek, és kapcsolatba léptek az emberekkel. Ez érkezhet egy látható fény gömb formájában is a szobában. Az emberek többségénél, akik ezt kapják, "letöltenek" egy kevés információt, amit tudatosan nem tudnak felidézni. Mások nyitott kommunikációt kapnak.

Minden, amit mondhatok, hogy ez teljesen igaz. Az emberek, akikkel ezekről beszélek, biztosan nem hazudnak. A szó szoros értelmében úgy gondoljuk, hogy Corey meghalhat, vagy legalábbis megkínozhatják ezen a találkozón. Az összeesküvés nagyon, nagyon mérges rá.

Aztán volt egy érdekes csavar, hogy miután megnöveltem a "rezgését" az inspiráción keresztül, hogy tekintsen pozitívan erre a meghívásra, képesek voltak egy testen kívüli tapasztalatba bevonni őt ahelyett, hogy fizikailag szükségük lett volna rá.

Azt is kihangsúlyozták neki, hogy szüksége van egy "sokkal magasabb rezgésű" táplálkozásra, de nem közöltek további részleteket, így én beszéltem neki az élelmiszer ellátás fegyverként való használatáról az összeesküvés részéről, és hogy miért kell kerülnie a búzát, a finomított cukrot, a feldolgozott és előre csomagolt élelmiszereket, a sült ételeket, a hagyományos készítményeket, stb.

A céljuk, hogy gondoskodjanak róla, hogy a háború, a fájdalom és a félelem "ciklusai" ne folytatódhassanak, és hogy átköltöztessenek bennünket egy szerető társadalomba. Számomra a legérdekesebb új dolog ennek fényében az volt, hogy azt mondták ezelőtt a frissítés előtt, hogy az összeesküvés elemei nemrég beléptek a Szövetségbe - ez az, amit a Kék Avianok mondtak -, és azután Ben Fulford azt mondja, hogy Vilmos egy alkut köt az ázsiaiakkal.

A legfurcsább dolog a Kék Avianokkal kapcsolatban az űrprogram szempontjából, hogy nincs szükségük semmiféle technológiára. Ha valahová menni akarnak, egyszerűen megjelennek ott.

Ugyanezen okból egyértelműnek tűnik, hogy bármilyen formában képesek kivetíteni magukat, amit választanak, és ők ebben a formában a különböző szimbolikus jellemzők mellett döntöttek.

Ez amúgy is ki fog jönni, úgyhogy én is azt mondom, hogy a Kék Avianok megerősítették, én voltam az egyik azok közül, akikkel már kapcsolatba léptek.

Azt hiszem, hogy nagyon sokan közülünk már kaptunk némi "letöltést" ezektől az angyali lényektől, akár tudatában vagyunk, akár nem.

Tudtuk, hogy Ra volt az egyik a két legfontosabb csoport közül, akik a Föld átalakulását felügyelik, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyen drámaian "személyes" módon jelennek meg a ciklus végén, mint ez alkalommal.

Mivel valaki kérdezte, a Kék Avianok nem beszélnek. Telepatikus módon kommunikálnak, miközben feltartják a jobb kezüket tenyérrel előre, és egy nagyon gyors jelnyelvet használnak, ami megfelel annak, amit a fejedben hallasz.

Corey nem értette a jelnyelvet, de nyilvánvalóan ezt teszik. Csak az egyik kezüket használták.

Egy másik egyértelmű példája annak, hogy a Kék Avianok / Gömb Lények eltávolítják az összes támadó képességet, amit az összeesküvés arra használt volna, hogy eltöröljenek bennünket a Föld felszínéről...”

 

 

 

Wilcock híradása után nem sokkal Cobra is beszélt egy interjúban a Kék Avian fajról és megerősítette, hogy mindaz amiről szó van, igaz és még néhány további dolgot is elmondott, pontosított Wilcock beszámolóján:

 

Rob Potter: Beszélnél a Kék Avianokról? Meg tudod erősíteni a létezésüket?

 

Cobra: A David Wilcock által közzétett információra gondolsz?

 

Rob Potter: Igen... Ő azt állítja, hogy létezik egy Kék Avianok névre hallgató csoport.

 

Cobra: Igen, rendben. Megmagyarázom. Tulajdonképpen az a csoport, amire Wilcock utalt, azt az Ellenállási Mozgalom tagjai csak „Központi Civilizációnak” hívják. A Központi Civilizáció az a civilizáció, amely a galaxisunk központi régiójában él, a galaxis Központi Napjához közel. Továbbá ez a civilizáció volt a spiritualitás elterjesztője az emberek közt a galaxisunkban és ahogy a spiritualitás elterjedt, elkezdett kialakulni az élet hálózata. Azok a bizonyos gömb alakú űrhajók a Galaktikus Konföderációhoz és a Központi Civilizációhoz tartoznak, ugyanis ez a civilizáció volt a megalapítója a Galaktikus Konföderációnak sok-sok millió évvel ezelőtt. Az úgynevezett Kék Aviánok pedig nem mások, mint angyalok. Amikor ezek az angyalok manifesztálódnak a fizikai síkon, akkor szárnyakat viselnek. (Innen ered a nevük is – Wingmakers).

 

Rob Potter: Ok, kitűnő. Tehát ezek azok az angyali lények, amelyekről JJ Hurtak is beszél (The Book of Knowledge: The Keys of Enoch című könyvében). Ebben a könyvben az írja róluk, hogy különféle mesterséges környezeteket tudnak létrehozni, amiken keresztül a különböző dimenziók képesek kommunikálni egymással, és ők meg tudnak jelenni ott, mint Kék Aviánok. Ez egy nagyon jóindulatú, pozitív erő. Ahhoz hasonlítható, mintha a Galaktikus Konföderáció elöljárói, rangidősei közelebb jönnének a Földünkhöz, hogy közelről jobban szemügyre tudják venni a helyzetet. Jól mondom?

 

Cobra: Pontosan. Ezek a lények egészen mostanáig nem nagyon léptek interakcióba a mi bolygónkkal. Talán emlékszel rá, hogy kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt, sikeresen aktiváltuk az Iona portált és ezzel egy bizonyos csillagkaput sikerült megnyitnunk, ennek eredményeképpen pedig a központi civilizáció egy bizonyos tagja végre elkezdhetett kommunikálni és szorosabban együttműködni a mi naprendszerünkkel és így a Központi Civilizáció egyre aktívabb szerepet képes vállalni az Esemény előkészítésében. Tulajdonképpen ők a tanítói és tanácsadói különböző Felemelkedett Mestereknek és különböző parancsnokságoknak, pl a Jupiter Parancsnokságnak, az Ashtar Parancsnokságnak, a plejádiaknak, az andromédai flottának, a szíriuszi flottának vagy az arktúruszi flottának. Végső soron koordinálják a naprendszerünkben jelenleg zajló a multidimenzionális műveleteket. Az űrhajóik közül néhány egészen egyszerűen energetikailag túl nagyméretű... Olyan óriási befolyással lennének az egész naprendszerre, hogy inkább azon kívül helyezkednek el. Ezek a hatalmas hajók a naprendszer körül, az Oort felhőben találhatók jelenleg. A naprendszerünkben lévő kisebb hajók álcázva vannak. Fizikailag nem láthatóak. A Cabal (összeesküvés) technológiái számára nem érzékelhetőek, így aztán csak indirekt tudomásuk van a hajók jelenlétéről. Ugyanakkor a Központi Civilizáció nem kommunikál a Caballal. Egyszerűen nem azon az alacsony frekvencián kommunikálnak. Csakis a pozitív tudatossággal rendelkezőkkel veszik fel a kapcsolatot.

 

 

David Wilcock írásának fordítását itt találod:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/david-wilcock-titkos-urprogram-es-kek.html#.VTVo2ZPQOis