A „Kozmikus Titok” - Corey Goode és David Wilcock új filmje megjelent

cosmicsecret.jpgA 2018 készült „Above Majestic” dokumentumfilm folytatása Corey Goode és David Wilcock közreműködésével.

 

ÖNKÉNTES FORDÍTÓKAT KERESÜNK!!!!
Ha jó angolos vagy és lenne kedved bekapcsolódni a film fordításába, jelentkezhetsz nálunk a goodet.magyar@gmail.com címen.

 

 

A filmről röviden:


A "Cosmic Secret" ("Kozmikus Titok") egy újszerű dokumentumfilm, amely megkérdőjelezi a történelemkönyveket

A Sirius, az Illegálisan Tikosított és az Above Majestic című filmek óta tudható, hogy a politikai háttérhatalom, a bankármaffiák, az olajipar, a szabadkőművesség, a sátánizmus mind összekapcsolódik, hogy elnyomják az igazságot, ami egy új technológiai és tudatossági szintet hozna el a jelenleg pszichés-energetikai-anyagi rabszolgaságban tartott emberiségnek.

Nem titok, hogy a földönkívüliek témájának területén sok az ellentmondás, vannak emberek, akik nem értenek egyet egymással, és olyanok, akik szenvedélyesen próbálják megnyitni az emberek elméjét a most még képtelennek tűnő lehetőségekre.

Az elmúlt évtizedben hihetetlen bepillantást kaphattunk eddig soha nem ismert információkba és azon mintákba, amelyek az emberiséget továbbra is megosztják. Egyre több kutatás és információ jelenik meg - némelyik ellenőrizhető, mások történetek és beszámolók, ahol az embereknek maguknak kell eldönteniük, hogy igazak vagy sem.

A legújabb film, a "Kozmikus titok" ismét rengeteg új információt és betekintést nyújt az emberiség eredetébe és történetébe, melyet az egyik legkelendőbb szerző és neves kutató, David Wilcock, valamint Corey Goode, a titkos űrprogram informátora készített.

A film célja egy hatalmas tudásbázis megismertetése az emberiség alternatív történetéről, amit ilyen mélységben még soha nem láthattunk korábban. Kutatókat, tudósokat, régészeket és bennfenteseket megszólaltatva a "Kozmikus titok" megkérdőjelezi a történelemkönyvek minden oldalát és mindazt, amit eddig hittünk vagy tudtunk a valóságról.

Kik vagyunk? Miért vagyunk itt? Mi a sorsunk? Olyan kérdések, amelyek már évezredek óta foglalkoztatják az emberek gondolatait, és amelyekre még mindig nem születtek teljes és kielégítő válaszok.

Van-e a múltunknak köze a földönkívüliekhez? Egy nagyobb közösség tagjai vagyunk a galaxisunkban? Van bizonyíték a civilizációkra a Holdon, a Marson és más bolygókon? A "Kozmikus titok" nem okoz csalódást a fenti kérdéseket illetően, hiszen érdekes bizonyítékokkal áll elő.

Miért van az, hogy az emberek most oly mélyen kérdőjelezik meg a dolgokat, hogy az élet teljesen megváltozik? Miért használják olyan gyakran a "Nagy ébredés" kifejezést? Mit jelent és mire utal? Miért tapasztal olyan sok ember hasonló "ébredést," ami arra készteti őket, hogy újragondolják az élet legmélyebb kérdéseit, köztük az olyan dolgokat, mint a földönkívüli élet és az, hogy miért vagyunk egy nagy változás közepén, amely átformálhatja egész valóságunkat.

A "Kozmikus titokban" feltárul ez az elmozdulás, amely kapcsolatban áll az ősi próféciákkal, valamint az ősi kultúrák hiedelmeivel és megértésével. A film egy potenciális kozmikus eseményről beszél, amely bármit okozhat, kezdve egy hosszú sötétségtől egy póluseltolódásig, vagy valamilyen energetikai változást idéz elő, amely azonnal megváltoztatja az emberek gondolkodását.

A film a nézők számára rendkívül szükséges és fontos üzenetet fogalmaz meg. Megtudhatjuk, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy részesei legyünk ennek a váltásnak, és hogy mit tehetünk most, hogy potenciálisan elkerüljük a kataklizmikus eseményeket, hogy felébredjünk abból a kollektív álomból, amelyben nyilvánvalóan vagyunk.

Trailer és vásárlási lehetőség a Vimeo oldalán, 3 órányi bónusz tartalommal:
https://vimeo.com/ondemand/thecosmicsecret

A film előzetese:

 


 

A film az alábbi oldalakon megvehető, a Vimeo és iTunes oldalán 3 órás bónusz tartalommal együtt:
> Vimeo:
https://vimeo.com/ondemand/thecosmicsecret
> iTunes:
https://itunes.apple.com/us/movie/the-cosmic-secret/id1484901548
> Microsoft:
https://www.microsoft.com/en-us/p/the-cosmic-secret/8d6kgwxn0tjd
> Amazon:
https://www.amazon.com/Cosmic-Secret-David-Wilcock/dp/B081KB6D79/
> Vimeo 4K felbontás (vagy HD-t vagy 4K-t, külön kell megvenni):
https://vimeo.com/ondemand/thecosmicsecret4k

Angol felirat, youtube automata srt 3 hétig elérhető itt:
https://easyupload.io/1yd2qv -- Megjegyzés: a youtube algoritmus változása miatt egy új sor a feliratfájlban akkor kezdődik, amikor a korábbi sor még fut, de ez nem ad semmi plusz munkát a fordításban)

 

Magyar gépi automata fordítás: https://easyupload.io/c800rj -- FONTOS: csak ötletadónak, végleges fordításként használhatatlan és értelmezhetetlen a magyar nyelv toldalékolása és szórendisége miatt is.


Köszönet a magyar cikkért az ÚjVilágTudatnak:
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/11/a-kozmikus-titok-egy-uj-dokumentumfilm.html

 

Címkék: Cosmic Secret