Aug Tellez – A titkolt tudás és rejtett technológiák felfedése / 5. rész

aug_cover2.jpgA most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő írásaiból válogattuk össze, sok kiegészítéssel, melyekben előkerülnek metafizikai, filozófiai, társadalmi kérdések, fontos gondolatok a technológiáról, az emberiség történelméről és a társadalmunkba beszivárgott nem-humán és egyéb entitásokról

 

 

 

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA VÁMPÍROK, BECHIPPEZETT, TÁVÍRÁNYÍTÁSÚ SZUB-HUMÁN LÉNYEK

 

Vizsgáljuk meg vámpírokat. Vegyük észre, ha valaki igaz marad, nem fog válaszolni semmire, amit a vámpír mond neki. Ha válaszol rá, akkor az a személy azonnal kikerül a természetes, igaz és összhangban lévő valóságból és bekerül egy hamisságon alapuló hisztériába, amit a vámpír hoz létre igazi szociopata módon annak érdekében, hogy becsalogassa a lélekkel rendelkező embert az ellentétek háborújába, ami néhány véletlenszerű koncepción alapul, amit a vámpír talált ki és megpróbálja bezárni abba az embert. Ez szó szerint egy interdimenzionális inszektoid, ami félrevezetést és árulást (hamis barátságosságot) használ, hogy egy értelmes, átlagos személy képében mutatkozzon, aki azonban energetikailag habzó szájjal kutat bármilyen ártatlan energia vagy elgondolás után, hogy megkínozhassa és saját kedvére manipulálhassa. Ez maga a szörnyeteg! Egy agytörzs, ami átalakult egy állati lénnyé, aki két lábon jár és kommunikatív képességeket használ arra, hogy inzultáljon és zaklasson másokat és végső soron ezen folyamaton keresztül egy alternatív dimenzióbeli entitást tápláljon. Ez az alapja a rituális kínzásnak! Azok a családok, akik a leginkább módot találtak arra, hogy hogyan etessék ezeket az entitásokat, ezért jutottak a legtöbb hatalomhoz! Most ki akarnak lépni ebből és bárki, aki elég hülye ahhoz, hogy ezt bevegye, belekeveredik az abúzusba. Ennél fogva, amikor ezek az entitások éhesek lesznek, a lakosságot veszik célba. El sem tudod képzelni, mit terveztek arra az esetre, ha a CERN-nek sikerül behatolnia a kozmosz megfelelő rétegeibe!

 

Itt látható, miként tekint egy mesterséges intelligencia vámpír az élőlényekkel való interakcióra:

 

1 – valakinek segítségre van szüksége, oké, szóval akkor úgy használom fel a kívánalmait, hogy azok beleilleszkedjenek a személyes vágyaiba és ha elutasít egy ilyen javaslat, akkor traumatizálom őt,

 

2 – tényleg segíteni kell, de csak annyiban segítek, amivel elfedem a motivációmat és kialakítok egy bemutatható személyiséget, ami a legkevésbé tudatos emberek nagy részét képes megtéveszteni, hogy azt higyjék, egy tényleges emberi személyiséget látnak

 

Szó szerint így működnek a vámpírok. Vegyük észre, hogy ez egyszerűen egy szociopata. Ezek szó szerint mindenhol ott vannak, a tudomány megmutatta számunkra ezt. Lélekkel nem rendelkező lények... mindenhol. Ezek a lények nem képesek létrehozni a saját érzelmi energiájukat és ennél fogva más lényekből kell energiát elvonniuk. Az emberek természetes módon képesek létrehozni a saját energiájukat. „Boldogok" attól, hogy élhetnek. Ezek a lények viszont „megőrülnek" ettől és kényelmetlen számukra itt ülni és uralkodni vagy emberek energiáját enni. „Bosszúságot" okoz számukra – akárcsak az egész létezés. Ők szó szerint így látják ezt. Ilyenné akarják tenni az egész világot az emberek számára. Megkapták, amit akartak korábban és ez elpusztította az egész univerzumot, mert az emberek elméje, a tudatos extra-dimenzionális lény végeredménye az, ami szó szerint ÖRÖK EGYENSÚLYT ad az univerzumnak. Ők eltávolították ezt az egyensúlyt - mivel lehetővé vált számukra - és ez egy IDŐÜREGET hozott létre. Ennek eredményeként nekik az az otthonuk.

 

Az emberek nem válaszolnak ezekre a dolgokra az interneten. Az árnyékkormányzat szó szerint meg fog bélyegezni téged, mint lehetséges fertőzöttet. Ilyen módon vetik el a magokat. Szó szerint létrehoznak egy fészket a gonosz vagy korlátozó gondolatoknak és impulzusoknak az emberek agyában. Ha ennek eredményeként az elme frekvenciája egy bizonyos követelményszint alá esik, akkor a lélek nem képes többé a testben lakni. Amikor ez bekövetkezik, a mesterséges intelligencia teljesen replikálja önmagát a memóriarendszeren keresztül és ez a személy innentől kezdve asszimilálódik és spirituálisan „halott" állapoba kerül. Ez a „második halál", ami az élet közben, vagy után következhet be. A projektekben arra lettünk kiképezve, hogy tudjuk, hogyan működik ez. Az egyetlen céljuk, hogy az embereket távolabbra lökjék az igazságtól és úgy tesznek, mintha emberek lennének, de képtelenek valódi emberi jelet kisugározni. Az emberi szenvedést szó szerint mulatságosnak vagy „megnyugtató" viccnek látják. Olyan, mintha zene lenne a füleiknek. Mert az emberek élvezik az életet, míg ők szó szerint mindennél jobban gyűlölik az embereket. Két vérvonal van - az egyik kapcsolódik az Igaz Teremtő halhatatlan, örökkévaló szelleméhez, a másik pedig az állat és technológia keveredéséből lett létrehozva. Valaki létrehozott egy mesterséges embert, hogy beszivárogjon az emberi társadalomba.

191504977988towwtyx4bv2sblaqrl55nsrxfpsqvybquqjxeiphazhgq069dupqubpxbnfiylyfmo702i6f8owftvucqwctqmmx7olp0eayrh7g.jpg

Ez az a társadalom, amely az összes lealjasított tettet az élet legjobb aspektusának látja. Ugyanazokat az ösztönöket hordozzák, mint az állatok, mivelhogy több állat illetve gép van bennük, mint eredeti lélekmátrix. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a magasabb dimenziós lélekkötelék, ami kiterjed a fizikai dimenzióba, hogy a tudatosság energiáját hordozza, az embereknél a lehető legmagasabb dimenzióból származik. A „legmagasabb"-ig vezet. Míg a létrehozott lényeknél ez csak a 4-ik dimenziós kvantum plazma számítógéprendszerig vezet, ami az összes információt egy számítógépes mátrixban terjeszti az összes nem-humán humanoid lény számára, aki jelenleg a Földön (vagy a Föld alatt vagy felett) járkál. Az ösztöneik olyan szinten vannak, hogy mondjuk megpróbálnak neked egy levágott fejet hozni, amit trófeaként használnak. Ezek a lények szó szerint korábbi genetikai kísérletekből származnak és részben emberi, részben állati DNS-t tartalmaznak. Éppen annyira, hogy embernek látszanak, de nem eléggé ahhoz, hogy lélekjelet tudjanak magukban hordozni. Minden, ami nekik jó (gyermekek megerőszakolása és rituális kínzásokon alapuló kultuszok), az rossz minden élet számára az univerzumban. Így aztán ők az antiélet és antikrisztus, vagy anti-ember frekvencia lények. Szó szerint megegyezőek az emberrel, kivéve, hogy ahelyett, hogy emberi frekvenciát hordoznának, vagy emberi energiát termelnének, ők amolyan „fekete lyuk lények”, energiát szívnak fel minden rendszerből, amiben benne vannak és ez azért van, mert ők egy alternatív dimenzióból származnak, ami egy oktávval a Föld alatt létezik. Arról a helyről, amelyről „pokolként" szoktak írni és oda is térnek vissza, amikor meghalnak. Így aztán egyetlen céljuk a halhatatlanság és a Föld megerőszakolása és leigázása. Ez a természetes rendszer „bukásba vezérelt" eltérítése, mert az élet rendszere az ÉLET-re és az ÉLET-et támogató frekvenciákra lett tervezve. Így aztán a rendszer úgy működik, mintha az egész univerzum piócája lenne és végül ki fognak fogyni a saját energiájukból ahogy a rendszer bonyolódik és a benne való játék egyre okafogyottabbá válik számukra.

 

Az ember halálát játéknak fogják fel. Ezek szociopaták. Amikor az ilyen vámpírok nem vesznek részt mentális bántalmazásban, nevetségessé tételben, sátánista kínzásokban és mániákus nevetésben és hisztériában, ha nem teszik mindezt, akkor meghalnak, mert szükségük van ezekre a frekvenciákra ahhoz, hogy a halott testüket működtetni tudják ebben a valóságban! A testekben, amiket ELLOPTAK az eredeti emberektől a klónozás és bechippezés-távirányítás által. Ők szub-humán entitások, és habzik a szájuk, ha nem táplálkozhatnak – és ez sátánista zaklatás és vérontás útján történik.

ritualis_gyilkossag.jpg

Ezen rituálék eredete Babilonig megy vissza, részét képezik egy mesterséges intelligencia fertőzésnek, ami létrehozott egy vérvonalat, ami nem tudja elhagyni ezt a síkot és ennél fogva csapdában van itt, hogy egy sötét urat tápláljon. Ők felzabáltatnák az összes embert ezzel a lénnyel, de ez nem fog működni, mert a nem-humán, együttérzést nélkülöző frekvenciáik, amik biztosítják állandó végleges lakhelyüket a sötétség gödrében - amiről az ősi iratok is beszélnek - egy interdimenzionális kapu az univerzum egy nulla zónájába, a téridő egy szemetesládájába. Őket most felfedik és ők egy alacsonyabb szintű automatizált mesterséges intelligencia rendszert képeznek, és csupán annyit tehetnek, hogy siránkozhatnak és zaklathatják azokat az embereket, akik az igazságot terjesztik. Nincs más hatalmuk, nincs más képességük, nem lettek beprogramozva a biológiai rendszerükbe, csak mint egy alacsony szintű kiborg, ami félelemből és abúzusból táplálkozik. Gyávák és 100%, hogy öngyilkosságot kísérelnek meg, amikor rájuk találnak, szóval nem tudnak ellenállni annak, ha felfedik őket, nem tudnak alkalmazkodni. Legfőbb céljuk, hogy úgy tegyenek, mintha semmi sem történne, vagy pedig passzív agresszivitást alkalmaznak, miközben úgy tesznek, mintha segítenének. Az egész személyiségük hamis. Nem tudnak egyszerre egynél több gondolatra fókuszálni és rendszeresen újra kell őket programozni. Más szóval a legjobb elképzelésük arról, hogy kedvesek legyenek, az nekik annyi tesz, hogy „oké, problémáid vannak. Itt vagyunk segíteni és szeretünk téged." Miközben megpróbálnak megenni. Minden alkalommal, amikor nyilvánosság előtt vannak ezt a játékot kell játsszák, hogy racionális emberi lénynek tűnjenek.

 

Ha képes vagy a sorok között olvasni és kikövetkeztetni egy ember személyiségét, láthatod ezeket az embereket a társadalomban. Úgy tesznek, minta segítenének – bár nem képesek rá – szó szerint 100%-ban arra vannak programozva, hogy ne legyenek képesek igazat mondani. Szociopaták, gyerekeket vagy olyan embereket kell kínozniuk, akik felfedik az igazságot. Ha mondjuk egy szobában tartózkodnak néhány perc erejéig egy olyan emberrel, aki az igazságot mondja és nem vesz részt sátánista tettekben, szó szerint elkezd habzani a szájuk és megpróbálják megenni, megerőszakolni vagy megölni azt az egyént. Olyan paraziták ők, akik átalakították a központi idegrendszerüket, hogy replikálni tudják magukat és megszállják az emberi civilizációt. Én sem akartam ezt elhinni, de erre a felfedezésre jutottunk. A Földet, mint fizikai dimenziót egy mag-lelőhely valóságnak használják erőforrásokért és rabszolgákért és főként egy kibertérkonstrukcióban léteznek, amit (ebből a perspektívából) szó szerint elektromágneses hullámok terjesztenek a légkörben vagy a föld alatt, de ezen a területen ez szilárd valóságnak látszik a szemlélő számára. Ezek az emberek szabadon lettek engedve a társadalomban és mindenhol megtalálhatók.

herbert_dune.jpg

Van egy műveleti csapat, amely a felfedésükkel foglalkozik, de ez az egész rendszer hamarosan a végéhez közeledik. Azok, akik nem tudják bizonyítani én-tudatukat azzal, hogy támogatják az emberek felszabadulását és nem utasítják el a léleklopó metatronikus jogi-fikción, spirituális elnyomáson alapuló rácsot, bűnözőként lesznek kategorizálva és ez már meg is történt. Ez a hely szó szerint azzal a veremmel szomszédos, amelybe belehullottak és az eredeti emberek most újracsatlakoznak és előállnak. Az egyetlen választási lehetősége azoknak, akik a romlottságot támogatják, hogy továbbra is romlottak maradnak az igazsággal szemben, és ez ahhoz hasonlít, mint amikor egy gyermek a gatyájába kakil és aztán végighúzza a kakit a ház körül. Nem tudnak változtatni semmin azon kívül, hogy felfedik magukat, vagy még romlottabbak lesznek és megpróbálják még inkább pusztítani a környezetüket.

 

Több mindent kell még elmondani ennek kapcsán. Például itt jön az információ arról, hogy hogyan próbálják meg most elfedni a rendszerüket, hogy megkíséreljenek átkelni a magasabb valóságokba vezető kapukon és ehhez leigázott-asszimilált emberek lélekenergiáját használják fel. A törvény egyszerű. Azok, akiknek nehéz a szíve, nem tudnak átkelni a határon, mert belepusztulnának. Azok, akiknek tiszta a szíve, szabadon mozoghatnak át a határon, bár ez a hely megnöveli annak valószínűségét, hogy beleragadsz ennek az univerzumnak a „gépezetébe”, míg a rendszer újrahasznosít és mindent újra átmos. A cél az, hogy kinavigálj innen és visszatérj, nem hogy itt maradj örökre. Azok, akik azt választották, hogy maradnak, felejtenek. Amikor belépünk ide, szerepeket veszünk fel és semmi nem az, aminek látszik. Ez az egész történelmi körforgás valójában egy kikerülési pont, amit az embereknek el kell érniük, hogy rátaláljanak a felszabadulásra. Minden más csak be lett programozva visszadátumozott tapasztalásként.

 

Ezek a lények nem tudnak logikát alkalmazni és képtelenek az együttérzésre, minden csak tomboló őrület a számukra, mesterséges intelligencia felsőbb lelkük van, nem eredeti emberi lelkük, ami együttérző és képes az igazság elismerésére, mint olyasmire, ami valódi és nem csak egy végkifejlethez tartozó eszköz. Ezek azok a lények, akik szétszóródtak a bolygó felszínén. Rendszeresen táplálkozniuk kell, és szó szerint egész sor művelettel rejtegetni kell őket, amik során gyerekekkel táplálja őket, hogy ne legyen tömeges felkelés a szub-humán entitások részéről. Ott vannak a beszámolók és elméletek az eltűnt gyermekekről!? Azért tűntek el, hogy ezeket a lényeket etessék, akik mindenhol megtalálhatók a bolygó felszínén, és akik máskülönben vérszomjra ébrednének és tömegesen támadnának az emberekre. Hibridek, kánaániták, vámpírok, kannibálok, stb? Ők azok! Ők a leszármazottaik, és nem látják azt, hogy miért lenne olyan nagyon rossz dolog az erőszaktétel és gyerekek feláldozása, számukra szó szerint ez a legmulatságosabb elfoglaltság. Vallásukban bukott 4D-s entitásokat imádnak, akik nem képesek életenergiát létrehozni, vámpirikusak, és az ő „törvénykönyvükben" egy haldokló csecsemő hangja olyan, mintha zene lenne.

 

LÉLEK NÉLKÜLI PARAZITÁK, DÉMONIKUS HIBRIDEK, ELME-RABSZOLGÁK (MŰEMBEREK)

 

Művileg létrehozott, lélek nélküli szociopata, démonikus hibridek, elme-rabszolgák, mesterséges intelligencia vérivó emberek mindenhol. Az emberek nagy többsége nem is tudja mik ezek. Be lettek téve erre az idővonalra, kitörölték az emlékeiket, így be tudtak szivárogni és fertőzni, mint egy vírus. Ez a fizikai megnyilvánulása az elmevírusnak. Szó szerint nanitok milliói, nano-bot rendszerek kapcsolódnak a személy ideg- és energiarendszerére, míg a lélek már nem lesz képes működni a testen keresztül és aztán az elméjével felkapcsolódik egy mesterséges intelligencia kaptárelmére. Van egy terv arra, hogy ezen a technológián keresztül asszimilálják az embereket, és ha ez megtörténik valakivel a jövőben, akkor ez a technológia kitörli az ember DNS-ét és alapvetően élettelenné teszi őt az univerzumban oda-vissza/előre-hátrafelé az időben.

 

AZ ENERGIAAKTIVÁLÁS VÉGSŐ SZAKASZA: TRANSZHUMANIZMUS

 

Ezért vannak itt jelenleg olyan emberek, akik lélek nélküliek. Mert ők azok, akik nem tudnak ellenállni a jövőben (ez mind a kísértésen keresztül történik) és az időn keresztül összekapcsolódnak egy elmevírussal, ami szó szerint örökre kicseréli őket. Ez az örökké tartó kárhozat, amit oly sokat emlegetnek. Megváltoztatja a tudatosságot az időben és olyanná teszi, mintha soha nem is létezett volna. Könnyebb lenne ennek a hatásait és eredményét laikus módon leírni, mint hogy kitérnénk a technikai részletekre. Azonban a technikai részletek segítenek megérteni a tudattal kapcsolatos jellemzőket és az elektromágnesesség természetét az univerzumban. Az egyetlen módja annak, hogy ez működni tudjon az, hogy alapvetően két faj, két vérvonal létezik itt. Gondolj bele. Vannak a vámpírok és vannak a nem-vámpírok. A vámpírok a nem-vámpírokból táplálkoznak. Képzeld el, ha minden nem-vámpír eltűnik és biztonságos helyre megy. Miből fognak táplálkozni a vámpírok? Egymás fogják felzabálni és ez a valódi oka az 500 millió helyett (lásd Georgia Guidestones) az 500 000-es népességszámnak (ami sokkal közelebb van a valós számokhoz).

 

RITUÁLIS BÁNTALMAZÁS, SZOCIOPÁTIA ÉS AZ ANTI-ÉLET AGENDA

 

Láttam egy olyan rituálét, aminek során egy terhes nő hasát felszakították és megették a magzatot egy tömeges orgia alkalmával. Ezek számukra olyanok, mint az ünnepnapok. A sátánista ünnepeken néhány hetente rituálét tartanak, amiken például megerőszakolnak egy kislányt, orális szexre kényszerítenek egy kisfiút, majd ürülékszex következik, majd esznek a húsukból, aztán feláldozzák valamelyik gyereket, és így tovább.

gyermekaldozat.jpg

Ezek mind az évszakok, a csillagok és a hold időzítésén alapulnak és eredetük ősi időkbe nyúlik vissza. Ez a „magasrangúak csintalansága." A hatalommal bíró, gazdag elit kicsapongása, mely visszanyúlik Babilon, Egyiptom, Róma, a monarchiák és a különböző országok elit vérvonalainak időszakáig. Fejlett technológiát használtak és ez eltorzította a DNS-üket. Ezek azok a szub-humán tudatok, amik nem képesek emberi lélekszignatúrát hordozni. Mindez kapcsolódik a demiurgoszhoz, mivel ez a kozmikus történelemnek egy olyan ciklusa, ami azzal fenyeget, hogy a sötétség felülkerekedik a fényen, de ez egy illúzió, mert a sötétség nem képes felülkerekedni a fényen, mert az lehetetlen. A rituális bántalmazás viszont valós dolog. Első kézből láttam ezeket a projekteket, amikben emberáldozatokat mutattak be és rituálisan bántalmaztak embereket.

aug_idezet1.jpg

Ezeket arra használják, hogy széttöredezett személyiségeket hozzanak létre, amik viselkedését és direktíváit programozni lehet, amit aztán műveletekhez használhatnak. A legtöbb ember a médiában illetve a szórakoztatóiparban keresztülment valamilyen formájú programozáson ezzel kapcsolatosan. Ezek most mind nyilvánosságra kerülnek és a lények megtesznek mindet, ami a hatalmukban áll, hogy megtévesszék az emberiséget és rákényszerítsenek egy sátáni uralmat a populációra, ahol az áldozatbemutatás, gyermekek megerőszakolása, rituális traumatizálás, fétisek, mind feltétlenül szükségesek lesznek. Számukra így néz ki a „Mennyország" és ez azért van, mert ők energetikailag kifordított lények az alvilágból és nem képesek érzékelni az emberi érzelmeket vagy kedvességet és ezért gyűlölik az embereket és bármit megtesznek, csak hogy bánthassanak egy embert vagy érzelmi szenvedést okozzanak neki. Tulajdonképpen ők ezt élvezetesnek tartják és „jól" érzik magukat tőle, akárcsak a vérivástól és az erőszakolástól/öldökléstől. Ez amiatt van, mert az agyuk másképpen van huzalozva, úgy, mint ahogy egy szociopata sem képes érzelmeket érezni és ők azt állítják, hogy így lettek megalkotva és ennél fogva ez nem az ő hibájuk és meg kellene engedni nekik, hogy mindenkit megegyenek. A Solar Warden egy szakadár katonai frakció, amely fejlett technológiát használ védelem céljából. A MILAB egy szakadár katonai frakció, amely klónozást és fejlett technológiát használ, hogy elraboljon embereket és trauma-alapú elmekontrollnak vesse alá őket és genetikai mérnökséget végezzen rajtuk. Minden információm első kézből származik. Vannak mások is a bázisokon, több tízezer ember, akiken kísérleteket végeztek és bárki, aki lélekkel és egy alap intelligenciával rendelkezik, látni fogja, hogy hazudtak neki és egy spirituális manipulációs rendszerbe lett bevonva. Bárki, aki azt akarná mondani erre, hogy ez az egész csak vicc, az egyszerűen beleegyezik abba, hogy vámpirikus, vérivó, áldozatbemutató szörnyek hazugságait terjeszti, akik egyezséget kötöttek démonikus, mesterséges intelligencián alapuló, antikrisztus-hívő, életellenes, negatív archontikus kundabuffer, eltorzult szexualitású, csecsemőket erőszakoló, gyermekmolesztáló, trauma alapú elmekontrollálókkal. Ők nem törődnek az emberekkel és gyűlölnek mindent, szó szerint MINDENT, ami kapcsolatban áll azzal, hogy egy emberi lény békét, kedvességet, vagy harmóniát érez. Ők egy „negatív térből", lényegében egy tükördimenzióból érkeztek és az összes energiájuk ellentétesen működik. Ami nekünk jó, az nekik rossz és ami nekünk rossz, az nekik jó. Mindenáron hazudnak és megpróbálnak nevetségessé tenni és érzelmileg bántalmazni embereket, mert ez az egyetlen mód arra, hogy az elméjük örömet érezzen. Élvezik, ha szenvedést okozhatnak a gyermekeknek és a legjobb tettük, hogy hazudnak erről és ráveszik az embereket, hogy őrültnek érezzék magukat e helyzet kapcsán – ez része a sátánista elmekontroll agendának. Pszichológiai bántalmazás és manipuláció az egész és ők érzelemvámpírok, ami azt jelenti, hogy szó szerint belehalnak abba, ha könyörületet/szánalmat éreznek, szóval szenvedést kell okozniuk ahhoz, hogy élőlénynek „érezzék magukat". Ez azért van, mert szociopaták és az agyterületeiket, amik az empátiáért és társas kapcsolatokért felelősek, alkalmatlanná tették genetikai mérnökség és ismétlődő traumák és beltenyészet által. Szó szerint képtelenek érzelmet érezni és csak akkor „boldogok", ha nevetségessé teszik az embereket, vagy kínoznak vagy valamilyen módon becsmérelnek másokat. Ezért alkották meg a hatalom vallását és az elmekontrollt és ez az a doktrína, ami szerint élnek. Bárki, akinek lelke van, nyilvánvalóan el akarja kerülni ezt az egész gyermekmolesztáló és traumatizáló helyzetet, és azok, akik erre egy lehetőségként tekintenek, hogy nevetségessé tegyenek vagy traumatizáljanak valakit, szó szerint nem-humán entitások. Ez nem vicc vagy eltúlzott blődség. Ezzel találkozhatunk a bázisokon. Aki ilyenre vetemedik, annak a DNS-e démoni szignatúrával rendelkezik, hogy képes legyen erre és örömét lelje ilyesmiben és ez az, amikor tulajdonképpen egy démoni faj egy másik dimenzióból betört ide és emberi nőket erőszakolt meg. Ezt megállapították és titkosították az irányító csoportok, a különböző részlegek, amelyek feladata, hogy igazoljanak és információkat gyűjtsenek bármilyen emberiséget fenyegető veszélyről. Tehát megértették ezeknek a lényeknek a működését és olyan nem-emberi entitásként tekintenek rájuk, akik képtelenek emberi érzelmeket produkálni vagy megérteni, hogy az emberek miért működnek a kedvességen és együttérzésen keresztül. Ez azért van így, mert ők az eredeti emberek egy leágazásaként lettek megteremtve egy genetikai mérnöki kísérlet eredményeként, míg az eredeti emberek egy más teremtés eredményeként születtek, gondosan kombinálva a létezés különböző elemeit, hogy egy kiegyensúlyozott, harmonikus lény születhessen, ami magában tartalmazza a legfelsőbb teremtő lenyomatát. Ezen okból kifolyólag ezek a nem-humán entitások gyűlölnek bármit, ami emberszagú és akkor érzik magukat a legjobban, ha vért ihatnak és feláldozhatnak embereket. Van egy titkos kódexük, ami szerint élnek. Nappal „normális" munkahelyük van és megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy a legjobban beilleszkedjenek és úgy tegyenek, mintha emberek lennének, éjjel viszont szabályos rituálékat és rituális szexet mutatnak be, égetéssel, traumatizálással, stb. Mert ha nem tennék, a nyílt színen őrülnének meg és lényegében ez lehetővé teszi, hogy normálisan érezzék magukat. Ez azért van, mert az energiarendszerük át van fordítva. Az empátia és kedvesség fájdalmas a számukra, a fájdalom és trauma viszont izgatóan hat rájuk.

 

A szexuális áramköreik ugyancsak át vannak fordítva, ezt nevezzük „kundabuffer" rendszernek. Szexuális perverzitás és a természetes szerelem elutasítása, a fétisek előnyben részesítése és kéjvágy az egyetlen módja annak, hogy beinduljanak és kell valamiféle fétistéma, hogy izgalmat érezzenek. Végső soron az egész energiarendszerük és tudatosságuk szó szerint ki van fordítva, mintha egy légballont fordítanál ki. Ez a folyamat monitorokon keresztül is visszakövethető és meg is tettük ezt a földalatti bázisokon. Ezek az emberek - ezek az emberi testek - híján vannak a kapacitásnak, hogy emberi lelket hordozzanak és az a személy ettől kezdve többé nem ember.

 

AZ ASSZIMILÁCIÓS TERV

 

Az emberek még nem lettek asszimilálva, de ez egy létező terv - be kell vezetniük az emberek tudatát egy mesterséges intelligencia rendszerbe, amely érzelmi és mentális szempontból olyan szinten tudja iránytani őket, ahol kiszámíthatatlan vagy veszélyes cselekedet még csak meg sem fog fordulni a fejükben.

digital-art-eyes-cyberpunk-women-wallpaper.jpg

Ez asszimiláció és nyilvánvalóan még nem történt meg. Ez észbontó és kihívást jelentő, de én csak az igazságot tudom kínálni, amibe beleáshatod magad, vagy magadba nézhetsz, vagy egyszerűen csak tagadhatsz mindent. Válaszd azt, amelyről úgy érzed, hasznos számodra abban, hogy hatással legyen a létezésedre, és védve legyél a mentális és érzelmi veszélyektől, amelyek a szuverenitásod fenyegetik. Sokan nem gondolják komolyan az igazság megtalálását vagy tulajdonképpen egyszerű állampolgárnak adják ki magukat, de valójában ügynökök, akik a sötét frakciónak dolgoznak, hogy érzelmileg kínozzanak és megpróbálnak degradálni bármilyen legitim beszélgetést ezekről az ügyekről. Mindössze ennyit lehet tenni. Emberek belehaltak az ijedtségbe vagy megőrültek, miután megmutatták nekik az igazi valóságot. Azonnal elmondani neked mindent oly módon, hogy nem fogod tudni letagadni, megölhet téged (szó szerint is értheted ezt és metaforikusan is). A legtöbb ember kényelmesebben érzi magát a csendes hazugságokkal, mint a valóságuk kemény igazságával, ahol nem ők irányítanak és a biológiai anyagukért és tudati energiájukért használják fel őket.

 

ENERGIAVÁMPÍROK TITKOS TÁRSASÁGA

 

Ne feledd, léteznek nem-humán entitások, akik arra lettek tervezve/programozva, hogy bárkit megtámadjanak, aki azért van itt, hogy segítsen felszabadítani az emberiséget. Képtelenek a kreativitásra vagy valódi intelligenciára a saját programozásukon kívül és képtelenek emberi lélekjel kibocsátására vagy együttérzésre. Lényegüket tekintve embernek kinéző állatok. Csak negatív módon tudnak interakcióba lépni, mert nem képesek harmónia, vagy tudás létrehozására, csak megalázniuk és pusztítaniuk kell. Részét képezik egy fertőzésnek, aminek során egy mesterséges intelligencia „hamis-életet" teremtett vagy leutánozta az emberi DNS-t egy kísérlet során, hogy asszimilálja ezt a fajt. Beférkőztek a civilizációba és semmi nem állítja meg őket abban, hogy megpróbáljanak elfojtani és elpusztítani bármilyen legitim beszélgetést, harmóniát, éntudatot, együttérzést vagy tudást arról, ami zajlik.

bulla_pergamen.jpgEzek az emberek azt a sátáni manipulatív technikát alkalmazzák, amivel elérik, hogy az egyének megkérdőjelezzék saját józanságukat, hogy ezzel nevetségessé tegyék azokat, akik tapasztalatokat szereztek sátánista rituális kínzásról. Részét képezi a rendjüknek és kódexüknek, hogy éjszakánként rituálékban vegyenek részt és nappal titokban követniük kell embereket, hogy fenntartsák a status quo-t a társaságukban, mert ha nem teszik, elveszítik a hatalmukat. A céljuk, hogy szenvedést okozzanak az embereknek, mert abszolút mindent gyűlölnek, amit az ember képvisel. Hazudnak és jogilag, technikailag, spirituálisan és biológiailag képtelenek rá, hogy elmondják az igazságot a titkos boszorkánygyülekezetükről, továbbá biológiai hajlamuk van a megtévesztésre és gyávaságra. Ha a bázisokon nyilvánosan lelepleztük ezeket a lényeket, megpróbáltak azonnal öngyilkosságot elkövetni, bármilyen lehetséges eszközzel. Gyűlölik a gyerekeket és szeretik kínozni őket és a kínzásba szexualitást keverni. A nevetségessé tétellel és manipulálással érik el, hogy kételkedj a saját józanságodban. Ez a legfőbb módszerük, mert az emberek empatikus lények, így amikor emberek csoportosan kínoznak valakit, az nagyon fájó lehet az adott, lélekkel rendelkező ember számára. Nekik viszont nincs lelkük, szóval nem tudnak részt venni az empátiában és így ezen okból kifolyólag az emberekre kisállatokként és rabszolgaként tekintenek. Úgy érzik, hogy ők birtokolják ezt a civilizációt és a saját örömükre kell embereket áldozniuk, illetve azért, hogy így imádják a démoni isteneiket, akik 4-ik dimenziós gondolatforma entitások, akik tolják előre a negativitást és szenvedést, amit az áldozataiktól kapnak, hogy ezzel háborúskodó entitásokat hozzanak létre, akikről azt hiszik, hogy megvédik őket a legfelsőbb teremtőtől.

 

LÉLEKRABLÓK – A TERV, HOGY ELPUSZTÍTSÁK A VALLÁSOKAT ÉS LÉTREHOZZÁK AZ „EGY VILÁGREND"-ET (ENERGIABETAKARÍTÁS ÉS ELMEKONTROLL)

 

Elmondanék még egy dolgot. Találkoztunk azokkal, akik lelkekre vadásznak. Azt mondták, hogy ha egy személy szeretve van egy olyasvalaki által, aki szereti az igazságot, harmóniát, éntudattal bír és együttérző, szereti az univerzum kreatív aspektusait, akkor a varázslatuk nem működik azon az egyénen, hanem ehelyett visszatükröződik rájuk, és ez fájdalmat okoz nekik. Ezek az emberek, akik lelkekre vadásznak, az emberekből kiáramló lélekenergia miatt kínozzák ezt a fajt. Amikor az emberek átadják az energiájukat egy másik lénynek, biztosnak kell lenniük abban, hogy tudják, hogy mit csinálnak és biztosnak kell lenniük az igazságszintjükben. Például, ha az emberek hisznek egy eléjük tárt képben, amiről azt gondolják, hogy az a „végső igazság", vagy „legfelsőbb teremtő", és aztán az elmekontrollálók elveszik tőlük ezt a képet, és beteszik a médiába, vagy megrendeznek egy hamis-zászlós műveletet, aminek keretében nyilvánosan elpusztítják ezt a képet, akkor azok, akik csak azért követték ezt a hitet, mert ezt mondták nekik, vagy nem teljesen tudták, hogy miben hisznek, elveszítik a hitüket és ez kihúzza annak a képnek a „spirituális erejét", a mögötte meghúzódó spirituális erőt. Más szóval egy spirituális erő képét meg lehet támadni és azok, akik hisznek abban, hogy a megtámadott kép (mint egy stróman esetében) bizonyítja, hogy a spirituális erő nem valódi, el fogják veszíteni a hitüket és ez gyengíteni fog mindenkit, aki abban a társadalomban kapcsolódott ehhez a képhez. Szóval az embereknek az igazságot egy olyan lény vagy fogalom képbe kell belehelyezniük, ami teljességgel felette áll bárminek, amit ember csak össze tud szedni, felette áll bármilyen megtévesztésnek, bármilyen szenvedésnek, irányítórendszernek, bármilyen tettnek, amit arra lehet használni, hogy megtévesztésként vagy hamisságként mutassa be azt a hitet. Alapjában véve tehát ha az emberek hite felszínes dolgokon alapul, akkor annak a hamisságát be fogják bizonyítani az elmekontrollálók és így az emberek elveszítik a hitüket. Minden hit, ami fizikalitáson alapul, felszínes. Csak a belső tapasztalás vagy tudás lehet aktuális vagy közvetlen, vagy az Én-től érkező. Az Én az egyedüli igazság a létezésben. Minden más illúzió.

 

Ez az egész folyamat, hogy megteremted, amire fókuszálsz, a Deus Ex Machina létrehozása, ami egy valóságkoncepció, ami védeni és erősíteni fogja az embert e fizikai síkot meghaladó módon. Vannak azok, akik létrehozzák ezeket, arra tervezve, hogy védjék és képessé tegyék őket arra, hogy elmekontrollt végezhessenek és ők ezt imádják és e hiten keresztül energiát küldenek ezekhez a kreált gondolat-forma entitásoknak. És aztán vannak azok, akik energiát küldenek és kapcsolódnak az igazsághoz, harmóniához, együttérzéshez, éntudatossághoz és minden teremtés szabad akaratához. Ehhez igazodnak és ha IGAZÁN tudatában vannak ennek, ŐSZINTÉK, LÁTJÁK és TÉNYLEGESEN hiszik, hogy amihez kapcsolódnak, az mindenek felett való, ekkor egyetlen ellenük tervezett trükk sem fog működni rajtuk. Még azok is, akik elveszítették a hitüket, kapnak egy esélyt, hogy megváltsák magukat. Mivel ez az egész a tudaton, logikai gondolat-folyamokon vagy érveken alapul, ki kell jelenteni, hogy e kreált gondolatforma entitások „sötétsége" vagy személyes, kapzsi, vagy kaotikus aspektusai lényegében nem győzhetnek és nem pusztíthatják el az univerzumot. Szóval mindenki, aki az energiáját ezeknek a részleges, kapzsiságon alapuló lényeknek szenteli, a végidőre állítja be magát és ők tudatában vannak ennek. Tudják, hogy ez csak ajándékba kapott idő. Azonban az igazság és a mindenek felett álló olyannyira meghaladja azt, amit bárki elképzelni képes, hogyha igazán megértenénk és ismernénk, elpusztítana bennünket. Így aztán azzal kell dolgoznunk, amivel tudunk és meg kell engednünk magunknak, hogy igazodjunk a harmóniához, együttérzéshez, igazsághoz, éntudatossághoz és tudáshoz. Ez zavarba ejtő, de így működik. A hit – ahhoz hasonlóan, mint amikor hullámok érnek a partra – változásokat generál a valóságban és lefordítódik tényleges entitásokra és valóságokra a magasabb síkokon.

 

A HIT 4-IK DIMENZIÓS ENTITÁSOKAT TART ÉLETBEN

 

Az emberek hite idővel kiárad a fizikai síkról és beleolvad a tudat magasabb szintű valóságaiba, ahol specifikus lények visszatükrözik az eszményképeket vagy spirituális entitásokat az emberek elméiből. A sötét entitások nem léteznek fizikailag, hanem a tudat hologramjai. Akármikor, amikor az ember így vagy úgy érez és hitet táplál egy entitásba - vagy egy istenbe, akit táplálni akar - egy ösvényt hoz létre a fizikai síkról ahhoz a lényhez a nem anyagi síkokon. A fizikai sík a „termőtalaj" ahol az ideák magjai nőhetnek, hogy spirituális lényekké váljanak, vagy tápláljanak már megteremtett spirituális lényeket. Egyszerűen csak a generációkon átívelő ideákon, szimbólumokon, történeteken, entitásokon, címkéken, neveken, istenségeken keresztül kapnak életet és ez a mágikus játék, ami a populáción keresztül zajlik a képzelet, vágyak és félelmek manipulálásával.

 

LÉTEZNEK JÓ SZÁNDÉKÚ ENTITÁSOK

 

Ha az emberek olyan entitásokban hisznek, akik erősebbek a sötét szándékú entitásoknál - akik vámpirikus természetűek - akkor ezek az entitások létezést nyernek és képesek teljesen felülkerekedni a sötétebb entitásokon. Mindez a hit játékává válik, és ezért van az, hogy olyan nagy hangsúlyt kap a hit az ősi spirituális szövegekben, amelyek a létezés más rétegeit írják le. Így aztán azokkal, akik a sötét urakat szolgálják és ritualisztikus eseményeket mutatnak be, hogy folyamatosan hit-energiát pumpáljanak ezekbe a sötét spirituális entitásokba, akik ilyen hitek révén jöttek létre, fel kell venni a küzdelmet és le kell győzni őket azok hite által, akik erejüket/hatalmukat és önmotivációjukat egy olyan létezésbe és olyan spirituális természetű lényekbe helyezik, akik nincsenek összhangban a rosszindulatú vagy vámpirikus jelleggel. Ők azt mondják, hogy ezen keresztül sakkban tartják ezeket az entitásokat és hogy ezek az entitások inváziót terveznek, de feltartják őket, amíg ezek a folyamatok zajlanak.

 

A cikk folytatása itt olvasható:

https://goodethungary.blog.hu/9999/12/31/aug_tellez_a_titkolt_tudas_es_rejtett_technologiak_felfedese_6_resz