Olvasónk élménybeszámolója az Ufológiai Világkongresszusról

ufology-community.jpgEgyik honfitársunk nemrégiben ellátogatott a Spanyolországban megrendezett Ufológiai Világkongresszusra, és abba a szerencsés helyzetbe került, hogy személyesen is találkozhatott és beszélhetett Corey Goode-dal, továbbá az exopolitika területén tevékenykedő más előadókkal, kutatókkal, köztük Michael Salla-val és Laura Eisenhower-rel (az egykori amerikai elnök dédunokájával). Az alábbiakban az ő személyes hangvételű élménybeszámolóját szeretnénk megosztani veletek.

 

UFOLÓGIAI VILÁGKONGRESSZUS

 

2017. szeptember 19-21.

Montserrat, Spanyolország

TheUfologyWorldCongress.com

 

Az Exopolitika Magyarország blog egyik olvasójának tapasztalatai.

 

Miután tudomást szereztem a fent említett Kongresszusról (legfőképpen az előadók listájáról), nem volt kérdéses számomra, hogy ott a helyem! Már régóta készülődtem egy hasonló tartalmú rendezvényre, mely leginkább csak külföldön, főleg az USA-ban érhető el. Így nagyon megörültem, hogy egy kicsit „közelebb” került megrendezésre ez az esemény. Bár nem ment teljesen simán a kijutás – kezdve a jelentkezés tologatásával, különböző tényezők befolyásolásával, majd a későbbi jól ismert események a nyár folyamán Barcelonában… Konkrétan lemondtam róla… Valami mégsem hagyott nyugodni és így egyrészt a nagyon erős belső „nyomásra”, másrészt az élénk álmoknak köszönhetően, melyek tele voltak üzenetekkel, felvettem a kapcsolatot a szervezőkkel, hogy lássam a reakcióikat. Ez annyira jól sikerült, hogy még aznap jelentkeztem, és rögtön a „Luxus” jegyre – mivel az ehhez tartozó extra-lehetőségek nagyon csábítóak voltak (lásd link). Onnantól kezdve már minden gördülékenyen, szinte magától ment – a szervezés semmilyen problémát nem jelentett.

 

A tapasztalataim, amelyeket most leírok KIZÁRÓLAG a saját élményeimre, érzéseimre, eseményekre, megfigyeléseimre vonatkozik, így „szigorúan” szubjektív! :) Bár igyekszem tényszerűen felvázolni mindent.

 

HELYSZÍN:

 

Aki valaha járt Montserrat-ban, annak nem kell magyaráznom, hogy mennyire lenyűgöző hely! Nekem először adatott meg, hogy eljussak oda és szerencsére megtehettem azt, hogy egy teljes napot ott töltsek, még a Kongresszus előtt, így volt módom körülnézni, bebarangolni az egész helyet. Bár szakadt az eső, mikor odaértem, mire végeztem a szállodába való bejelentkezéssel, kisütött a nap és ez így is maradt a hét végéig (ez engem annyira azért nem lepett meg! :). Később mellékelek néhány fotót, hogy át lehessen érezni a hely varázsát, amely nem csak, mint látvány lenyűgöző, hanem tényleg energetikai központként „funkcionál”! Konkrétan órákig csak szédelegtem és próbáltam akklimatizálódni – de ez inkább pozitív, mint negatív érzés/élmény volt!

1_1.jpg2_1.jpgA Kongresszus terem egy pár perces sétára volt található a szállásunktól (azokétól, akik ott is szálltak meg, ugyanis sokan ingáztak Barcelonából/-ba minden nap). Gyönyörű helyen helyezkedett el, de mivel minden ablakon vastag fekete függöny takarta el a kilátást, így azt nem nagyon élvezhettük. Nem is értettem, hogy miért nem olvadhatunk bele a káprázatos kilátás nyújtotta élménybe az előadóteremben. Aztán arra gondoltam, hogy talán a vetített slide-ok nem láthatóak kellőképpen (bár azért azt megfelelő technikával lehetett volna orvosolni). Később értettem meg, hogy példátlan biztonsági intézkedéseket foganatosítottak (nekik legyen mondva, alig észrevehetően), melyet fel sem fedeztem volna, ha erre nem hívják fel a figyelmem (de erről majd később). Ezt főként Corey Goode miatt kellett alkalmazniuk, de a többi előadóra is nagyon vigyáztak! Számomra igazán ekkor esett le, hogy ez az egész mozgalom/információ-szivárogtatás mennyire komoly és hogy mit is vállalnak a „missziójuk teljesítése” érdekében! De még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy mindezt nagyon diszkréten kezelték, csak időnként lehetett gyanakodni, hogy itt most valami történik…

3.jpg 

ELŐADÓK:

 

A spanyolajkú közösségből (spanyol és latin-amerikai) érkező kutatók közül számomra csak három volt ismerős a médián keresztül (Jaime Maussan – Nazca lelet; Daniel Munoz- Mexikó-, számos TV műsorból ismert mint UFÓ kutató; Raul Nunez – Attacama lelet, mely Dr. Stephen Greer „Sirius” című filmjében is szerepel). De ez persze mit sem von le az értékükből, egyszerűen csak nincsenek úgy köztudatban, mint az amerikai „kollégáik” – talán a nyelvi különbözőségnek is köszönhetően.

 

Ha már a nyelvnél tartunk, maga a Kongresszus két nyelven volt „elérhető” (spanyol és angol), amely megfeszített figyelmet igényelt a két szinkrontolmácstól, végig a program alatt. Mivel bevallásuk szerint (módom nyílt velük személyesen is beszélni, már csak a hivatásomnál fogva is :) nem nagyon ismerték ezt a területet, gondjaik akadtak a terminológiával, és ez sajnos néha „elúsztatta” a gondolatmenetet. Így például tőlem is (de nem csak én panaszkodtam erre) feszült figyelmet igényelt a spanyolajkúak követése, és sok minden „el is veszett”. Ennek ellenére állítom, hogy kiváló munkát végeztek!

 

Visszatérve az előadókra, a „nagyágyúk” persze Corey Goode, Dr. Michael Salla, Laura Eisenhower, Bridget Nielsen és talán Honovi Strongdeer (aki még újnak számít és inkább az ezotériát képviseli, Peruban dolgozik jelenleg) voltak. Szinte mindenki rájuk, de leginkább Coreyra volt kíváncsi, én magam is.

 

Akkor néhány szó róluk:

 

Először Michael Salla-val találkoztam, még az érkezésük estéjén a szállodában. A feleségével várakozott (napbarnított, „hawaiios” :), és nagyon kedves volt, amikor odaléptem hozzá és bemutatkoztam. Váltottunk néhány szót, inkább csak udvariassági, de láthatóan nagyon fáradtak voltak, így gyorsan el is mentek. Neki legyen mondva, a többi napon is lehetett vele szót váltani, sőt, még a nevemre is emlékezett, és arra, hogy honnan jöttem! Végig nyitottan állt mindenkihez – meg is vettem az egyik könyvét, amit dedikált is nekem. Nekem az volt róla a benyomásom, hogy komolyan veszi azt, amit csinál és szemben néhány más kutatóval, akik csak az empirikus kutatási eredményeknek adnak hitelt (ismeretes a nyáron történt meglehetősen nemtelen támadások Corey és csapata, valamint minden „whistleblower” ellen), ő tényleg nyitott a „tapasztalati” eredményekre és információkra is. Bár azt nem gondolom, hogy mindent befogad gondolkodás nélkül (Corey-tól sem!), de ennek hangot is adott. Viszont, amit meggyőződésből mond, a mellett ki is áll, és ez az én szememben becsülendő. Szerintem van még egy-két dolog a tarsolyában!

 

A következő „nagy név” Laura Eisenhower, aki végtelenül érzékeny, törékeny nagyon erős kisugárzással és vággyal arra, hogy minél több ember „felébredjen”! Egy kicsit az volt az érzésem, hogy zavarban van – megint csak a nyelvi különbözőségek miatt – talán az „európaiságunk” miatt is! :) Ugyanakkor nagyon ügyelt arra (egyébként az összes amerikai!), hogy lassan beszéljen, segítsen a tolmácsoknak és a lehető legérthetőbben adja át az üzeneteit. Briliáns volt és számomra teljesen ismeretlen előadással állt elő, rendkívül érdekfeszítő és gondolat-ébresztő volt. Az előadás után kicsit „megroppant”, sírva is fakadt – ezt nem értettem teljesen – de lehet, hogy a meghatottságtól, mivel óriási sikere volt a teremben! Odamentem hozzá, nagyon kedves volt és személyes üzenete is volt a számomra. Fotót is készíthettünk, de alapvetően inkább visszahúzódóan viselkedett – tőle szokatlanul. Bár lehet, hogy az „rendítette meg” egy kicsit, hogy előző nap valamelyik „nagy-tudású” riporter megkérdezte tőle, hogy „milyen érzés az Illuminati tagjának lenni?”. Aztán elmagyarázta neki a helyzetet, de lehet, hogy ez nagyobb tüske volt benne – nem tudom. De ő végig távol tartotta magát a közönségtől és csak akkor tűnt fel, amikor volt valami „jelenése”. Ezt sajnáltam, mert alapvetően nagyon pozitív és értékes embernek tartom, jó lett volna többet is beszélgetni vele.

 

És akkor a „nagyágyú” :), Corey Goode! Vele több alkalmam is volt személyesen beszélni, minek következtében majd lesz is egy bejelenteni valóm, néhány hét múlva! ;-) Többen is miatta jöttünk/-ek elsősorban, én a magam részéről rá voltam a legkíváncsibb, leginkább arra, hogy mennyire „rezonál” az általam róla kialakított kép a valósággal. Elöljáróban annyit, hogy nem csalódtam! Amikor először „futottam vele össze”, nagyon kedves, mosolygó és egyáltalán nem elutasító módon viselkedett. Érdeklődést mutatott és minden további nélkül beszélgetett bárkivel. Ugyanakkor nagyon fáradtnak és kimerültnek tűnt, lefogyott, egészen vékony… Messze nem azt a képet mutatja a külseje, mint egy-két éve; viszont végtelenül meleg és mosolygó szemei vannak, egyedülállóan erős kisugárzása és megnyugtató energiák veszik körül. Kifejezetten jó volt a közelében lenni. Türelmes, szerény és végtelen alázat tükröződött róla – én tényleg elhittem neki, hogy komoly missziót hajt itt végre! Kicsit nehezményeztük, hogy ritkán van jelen és valaki mindig „sertepertél” körülötte, majd ketten közrefogják és kikísérik a teremből, hirtelen! Később szereztem tudomást róla (egyrészt tőle, másrészt a biztonsági főnökétől –amely később megerősítést nyert David Wilcock legutóbbi cikkében is), hogy halálos fenyegetést kapott konkrétan Spanyolországban is! Így fokozottan vigyáztak rá – néha észrevétlenül, néha egyértelműen láttatva… Én, személy szerint, nem éreztem rajta félelmet vagy rettegést, de időnként, ha belenéztem a szemébe, akkor mély szomorúságot és kimerültséget észleltem, de ennek ellenére sem láttam azt, hogy reményvesztetté vagy hitehagyottá vált volna! És ez erőt adott mindannyiunknak! Nem volt körülötte különösebb „sztárolás”, de nem is várta el, teljesen hétköznapi módon viselkedett, csakúgy, mint a többi előadó, ami számomra még szimpatikusabbá tette őket.

4.jpg

5.jpgA többi, spanyolajkú előadóról egy kicsit később, mivel ők azért nem tartoznak a számunkra túlságosan ismert és elismert nevek közé (kivéve azt a néhány fent említett kutatót). De mindenképpen teszek említést róluk az előadásaik kapcsán.

6.jpg 

RÉSZTVEVŐK:

 

Pontosan nem tudom, hogy hány ország vett részt ezen a Kongresszuson, de számításaim szerint 15-20 ország képviselői voltak jelen, főleg Európából, de voltak tengerentúlról is (Ausztrália, USA). A társaság összetétele viszonylag homogén volt (többekkel is volt módom beszélni), kifejezetten üdítőnek éltem meg, hogy olyan témákról beszélgethet az ember, amelyekről hallván más esetben legalább „különösnek” tartanak, esetleg tárcsázzák a legközelebbi Elmeosztály számát… Számos tapasztalatot, eseményt, tapasztalást osztottak meg és láthatóan hasonló elképzeléssel bírtunk a jelenleg zajló események kapcsán. Azért az botorság lenne a részemről, ha azt állítanám, hogy teljesen egységes volt a társaság, mert az nem igaz! Azért itt is találkoztam számtalan különccel, „elvarázsolt figurával”, olyannal is, aki nem látott ki a saját „ezo-gőgjéből” (őket inkább kerültük, nem is nagyon „vegyültek” az „egyszerű útkeresőkkel”, mint mi… :-) ) Volt egy-két kifejezetten arrogáns, nem különösebben szimpatikus résztvevő is, de alapjában véve sok értelmes, tanult, tájékozott emberrel is összehozott a sors, akiknek kifejezetten élveztem a társaságát és valószínűleg néhányukkal ez a kapcsolat a jövőben is megmarad. Sokat tanultam tőlük is, rengeteg bölcsesség rejtőzött némelyikükben (ők voltak a legszerényebbek és a legkevésbé „láthatók”). Összességében nem csalódtam az ott összegyűlt résztvevők összetételében.

 

Persze, biztos, hogy ott voltak a különböző „három-betűs szolgálatok” képviselői is, ami némi pikantériát adott a dolognak, amikor megpróbáltam találgatni, hogy kik lehetnek azok vajon…

 

Számomra az emberi kapcsolatokon kívül, még nagy élmény volt megélni az ott mozgó energiákat, illetve teljes meggyőződéssel állítom, hogy rengeteg tudatalatti kódot/üzenetet/információt kaptunk, amelyeket még most is próbálok feldolgozni. Hogy erre miként következtetek? Napi 14-16 órában kaptuk az előadásokat, rendezvényeket, programokat (reggel 8-tól éjfél/fél 1-ig), alig tudtam 3-4 óránál többet aludni, mégsem éreztem fáradtnak magam. Az egyetlen momentum, hogy minden reggel iszonyatos fejfájással/migrénnel ébredtem, ami aztán később magától elmúlt (nem tudom miket dolgozhattam fel abban a pár óra alvással töltött időben…). Illetve naponta háromszor kaptunk étkezést, amely köszönhetően az én végtelen válogatós alapállásomnak (pedig nekem még külön is főztek e miatt!), alig ettem valamit. Mégsem voltam éhes, és teljes kapacitáson bírtam lehúzni a fent említett program-folyamot! (Az igaz, hogy mellékesen megszabadultam néhány kilótól is… :-) ) Szóval, bizton állíthatom, hogy „van ott valami” és a rendezvény maga is többet adott az előadásoknál, prezentációknál… legalábbis nekem!

 

A továbbiakban néhány szót ejtenék az előadásokról, melyet a saját jegyzeteim alapján állítok össze, alapul véve benyomásaimat – illetve időnként azt, hogy mennyire tudtam követni a fordítást. Mivel a címben megadtam a Kongresszus internetes elérhetőségét, abban mindenki utána tud nézni az előadókról adott tájékoztatásnak, forrásoknak. Ezzel nem is terhelem az olvasókat. Az ismertebb „nevekről” pedig már kifejtettem a véleményem, fentebb.

 

ELŐADÁSOK:

 

  1. A rendezvény moderátora Josep Guijarro volt, aki hazájában elismert kutató és újságíró hírében áll. Megnyitó beszédében utalt a helyszín különös energiáira, az UFO jelenségek gyakoriságára. Ugyanakkor véleménye szerint a „panspermium” mint genetikai örökítő anyag alapján mi, az emberiség tekinthető „földönkívülinek”. Nem tartja véletlenszerűnek az élet kialakulását, melyben a víznek alapvető jelentősége van („az élet bölcsője”) és szerinte minden egy bizonyos terv, rendező elv szerint történik, aminek mi történetesen részesei vagyunk. Továbbá hangsúlyozta, hogy számtalan elmélet, különös történet, pro-/kontra- vélemények hangoznak majd el, melyhez nyitottságot, tiszta szívet, de kellő józanságot is kért és kívánt.

  2. A következő előadó Sebastian D’Arbó, aki para-tudományok kutatója és forgatókönyvíróként aposztrofálta magát. Ez alkalommal Montserrat-ot, mint helyszínt, mutatta be, az azt körülvevő legendákon, kutatásokon keresztül. Az már nem újdonság, hogy számos UFO jelenség bölcsője, mely 4 millió év energiáját hordozza, olyan kozmikus sugárzással, melyet sehol máshol nem lehet tapasztalni. Maga a helyszín is lenyűgöző formákat mutat (lásd mellékelt fotókat), melyek állítólag folyamatosan változnak, különböző alakokat, szimbólumokat vélnek felfedezni bennük. Spirituális csakraként tartják számon, Tibettel egyenrangúként. A Dalai Láma számos alkalommal kereste fel ezt a helyszínt, melyről úgy nyilatkozott: „Itt található a hegyek olyan bölcsessége, mely sehol máshol nem lelhető fel!”. De kapcsolatba hozzák Egyiptommal („Fekete Szűz”, mint vallási kegyhely és zarándoklat-központ), a kelta Druidákkal (még olyan fát is találtak, mely a kelták idejéből és helyszínéről (Skócia) származik), de fontos megemlíteni a II. világháború idején Himler megszállott kutatását a „Szent Grál” után, melyről meg vannak győződve a mai napig, hogy ott van elrejtve… De megfordult ott Napóleon (aki haragjában felgyújtotta a szerzetesek lakhelyét, mert nem voltak hajlandók őt szolgálni), Leonardo Da Vinci, aki számos alkalommal onnan merített ihletet a műveihez (pl. Mona Lisa). Számos Ley-vonal húzódik a hegyekben, megtalálhatók Belsőföldi települések (akikkel állítólag a szerzetesek a mai napig ápolják a kapcsolatokat). Teret ad okkult, vallási, spirituális, természetfeletti, UFO és szinte minden jelenségnek, amelyet csak el tudunk képzelni. A főtér közepén működik a legerősebb vortex, mely állítólag már többször is megnyílt és ennek voltak szemtanúi is. Ezt, egyébként, mi is megpróbáltuk aznap éjjel, amikor is két sámán egy közös meditációt rendezett és meghívtuk „Csillagtestvéreinket” a körünkbe. Sajnos fizikai valójukban csak a „látók” láthatták őket, de az biztos, hogy olyan erőteljes energiák mozdultak meg, amelyre mindenki másként reagált (volt, aki elsírta magát, volt, aki elfutott, vagy földbe-gyökerezett lábbal nézett maga elé, túlcsorduló szeretetet élt meg…stb). Mindenesetre, tényleg egészen elképesztő tapasztalást élhettem ott és akkor át.

  3. Magdalena Del Amo, aki újságíró-kutató, főként az UFO jelenségek tipológiájával és következményeivel foglalkozik, azok elbeszélése alapján, akik részesei voltak ilyen jellegű jelenségeknek, kontakták vagy elraboltak. Ami számomra érdekes volt, hogy úgy tapasztalja az Ufológia területe folyamatosan változik, újabb és újabb beszámolók és magyarázatok kapnak teret, de szerinte „mindenki a saját teóriáját nyomja” és tartja igaznak. Állítása és meglátása szerint nem lehet 100%-os bizonyossággal kijelenteni, hogy minden tapasztalás „valós”, bár vannak technikák ennek felfedésére. Jelentősebbnek tartja az utóhatások vizsgálatát, valamint a következményeit az ilyen típusú „találkozásoknak”, mint hogy ki mit látott, észlelt. Megfigyelései alapján a következményeket a következő szempontok szerint csoportosította: morális, érzelmi, intellektuális, spirituális, transzcendentális, életutat befolyásoló tapasztalatok. Ennek alapján feltárt kialakult és megmagyarázhatatlan félelmeket, fóbiákat, vallási áhítatot, fizikai testen megjelenő jeleket, sérüléseket…stb. Az általa összeállított statisztikák alapján több pozitív mint negatív következményről számolt be. Röviden beszélt a hibrid, illetve az elvitt gyerekekről is, akikkel – szerinte – a szülő anyák később találkozhatnak földalatti bázisokon. Szerepük összetett, de főként „hírvivőként”, „közvetítőkénttartják számon ezeket a gyereket. Az élet nagy kérdéseire hordozzák az üzeneteket, információkat (élet, halál, teremtés…stb). Közülük sokan művészként adják át az ismereteket, mivel erre talán befogadóbbak vagyunk, mint a verbális közlésekre.

  4. Daniel Munoz, ő az egyik neves mexikói tv-s személyiség, aki a Nazca-vonalak, valamint a Maya-örökség kutatásával vált híressé, aki számtalan médium neves sztárja, nem csak a spanyoloknál. Ő túl sokat nem mondott, csak megerősítette, hogy számtalan hipotézis kering e témák körül, és körültekintésre hívta fel mindenki figyelmét a befogadást illetően. Az előadás inkább az ő szerepéről és kutatásairól szólt, túl sokat nem adott hozzá a már meglévő ismereteimhez. Ő inkább egy „celebnek” tűnt, és többnyire úgy is viselkedett. Főként régen felvett saját dokumentumfilmjeiből adott részleteket, amely bármely internetes portálon fellelhető. Ez, sajnos, néhány más előadóra is igaz volt…

  5. Salvador Freixedo, ő egy 94 éves „kiugrott” jezsuita szerzetes, aki ahogy tapasztaltam, igen nagy hírnévnek örvend a saját hazájában (én még soha nem hallottam róla, de ez az én személyes hiányosságom…). Beszélt az Annunakiról, a sumér táblákról, az Annunaki különböző társaságairól (bármely ezzel foglalkozó portálon lehet erről olvasni), szintjeiről. Nem tudom, hogy mi volt az oka, lehet több is, de megmondom őszintén, hogy kb. 20 percig bírtam és egyszerűen kimenekültem az előadóteremből. Egyrészt maga a téma, az előadás stílusa (nagyon hangosan, kvázi rikácsoló hangon kiabált a mikrofonba), és láthatóan a tolmácsok sem tudták követni, ehhez társult még egy – számomra! – rendkívül ellenszenves energiaáramlás, így úgy döntöttem, hogy inkább elhagyom a helyiséget. Jobban is tettem, sokkal érdekesebb diskurzusban volt részem az aulában… ;-)

  6. Michael Salla, róla már tettem említést (felüdülés volt „direktben” hallgatni valakit, angolul), nagyon jó előadó, érdekesen építi fel a mondandóját – csak ezeknek egy jó részét már hallottuk többször is… Őszintén sajnáltam, hogy nem fordítva építette fel az előadását, mivel pont az utolsó 10-15 percben akart rátérni olyan témákra, amelyek eddig nem nagyon hangoztak el! A mai helyzetet elemezve, információkat megosztva, forrásokra utalva, Majestic 12 újabb fejleményeit felhozva, különböző ET fajok szerepeit és küldetését felsorakozatva, a különböző országok földi és nem földi szövetségeiket bemutatva… zárta az előadását. Ezt mélységesen sajnáltuk, mert mindannyian úgy éreztük, hogy lemaradtunk a lényegről…! Volt még egy meglepő kijelentése, amikor a jelenleg ismert „közvetítőket” sorolta fel: Alex Collier – Andromédaiak, Tolec – Drakoniai bázisok, Corey Goode, orosz kapcsolatok…stb. És Cobra, természetesen, akihez hozzáfűzte, hogy európai és egy csibészes mosollyal közölte, hogy LEHET, hogy ma itt van ebben a teremben velünk, most is. Gyorsan körülnéztem, de nem tudom, hogy ki lehet az (amennyiben ott volt!).

  7. Carlos Ferguson, róla sajnos nem tudok túl sokat mondani, kissé érdektelen és unalmas előadás volt. Szinte csak statisztikai adatok felsorolása az 50-es évek jelenségeinek gyűjteménye alapján. Nagyjából ugyanaz, vagy nagyon hasonló dolgok hangoztak el, mint az előző napon a spanyolajkú előadóktól. Itt, szerintem, módosíthattak volna a programon, kevesebb előadóval és több idővel azoknak, akik tényleg érdemi információkkal szolgáltak!

  8. Laura Eisenhower, róla is ejtettem már szót korábban, mint az egyike azoknak, akik miatt ragaszkodtam a résztvételhez. Őt is felüdülés volt hallgatni, ráadásul vadonatúj előadással állt elő. Igaz, hogy messze meghaladta a korábbiak felsorolás szerű közléseit a maga sokkal transzcendentálisabb, magasabb szintű ismeretekkel tarkított briliáns előadásával. Bár, ahogy már említettem, összetörtnek, rosszkedvűnek tűnt, mégis az előadás alatt elképesztő magasságokat járt meg. Látszott, hogy ebben otthon van (bár abban nem vagyok biztos, hogy mindenki értette pontosan, hogy miről is beszél..:-) ) A multidimenzionalitásunk aspektusai, a Kozmosz szerepe az életünkben és a mi szerepünk a Kozmoszban, Krisztus-tudatosság visszatérése, DNS 12 szála és annak aktiválása, a Zodiákus legújabb 2010 óta születettekre vonatkozó 13. jegye (Ophinchus), sumér-táblák, mérgezett morfogenetikus mező hatásai, Kék Sugár Lények, Kundalini energiák felébresztésének jelentősége, feminin energiák visszatérése, negatív ET forgatókönyvek…stb, csakhogy néhányat említsek az előadás témáiból! Na ez feszült figyelmet kívánt és rengeteg információt-ismeretet adott át, és nagyon élveztem! Remélem, hogy egyszer kikerül ez is majd élőben!

  9. Sixto Paz valdes, sajnos csak ugyanazt tudom elmondani, mint a korábbiakban említett spanyolajkú előadás – tömény statisztika, mások elbeszélése alapján – érdektelen … :-(

  10. Corey Goode, nagyon szépen összeállított és megkomponált előadás, melyet – sajnos – túl lassan adott elő (a fordítás miatt), így a neki szánt két óra igen gyorsan elszaladt – és sajnos le is állították. Ez azért elég nagy felháborodást váltott ki, hiszen mindenki tudta, hogy ő miatta jöttek a legtöbben! (És ahogy már említettem, néhány előadót nyugodtan ki is hagyhattak volna, megspórolva ezzel az időt és mondjuk dupla annyi lehetőséget biztosítva neki!) Maga a tartalom nem volt feltétlenül ismeretlen, csak szépen új „köntösbe csomagolva”, legalábbis azok számára, akik követik. Nagyjából kombinálta az intel-t a saját rövid történetével (de nem helyezte magát központba!), a Disclosure jelentőségével, a mi felelősségünkkel, Antarktisz, Ka’Aree, napkitörések, geoformálás…stb., amik már többé-kevésbé ismert témáival. És persze, megint a végére estek az aktuális infók, amire már nem maradt idő! Bár, ahogy említettem korábban, nekem nem is annyira az információ, mint inkább a személye és a kisugárzásának a megtapasztalása volt a lényeg, amiben – hál’istennek – messzemenőkig nem kellet csalódnom! :) (Mellékelek egy vele készült interjút, csak hogy legyen egy kis „kép” a szerepléséről: https://www.youtube.com/watch?v=LO7RzGiZwo0 Corey Goode, El Emisario De Las Estrellas)

  11. Jaime Maussan, aki leginkább a „Nazca múmiák” által került újra köztudatba. nagyjából elismételte és levetítette azt a dokumentumfilmet, amely már a neten régen fent van, a Gaia Tv jóvoltából. Túl sok újdonsággal nem szolgált, kivéve, hogy a DNS eredmények egyre inkább egy nem földi képletét engedik sejtetni. Michael Salla már írt erről egy cikket a Kongresszus után, mellékelem: http://exonews.org/new-dna-evidence-nazca-humanoid-specimens-are-real/

  12. Enrique de Vicente, talán ő volt a legérdekesebb a spanyol előadók közül a maga lelkes, vehemens előadásmódjával. Egy kicsit keveréke volt mindennek, amelyek már elhangzottak (észlelések, „kik is vagyunk mi?”, DNS módosítás, transzhumanizmus, nemesi vérvonalak szerepe, konflitusok, katasztrófák, Roswell,…stb). Talán érdekes volt Alistair Crowley szerepének az említése, aki – szerinte – részt vett a Szcientológiai egyház alapításánál, ami nem véletlenül éppen a Roswell-i incidens évében történt (sajnos a párhuzam mikéntje nem derült ki a számomra – lehet, hogy a fordítás nem volt teljesen követhető…). Felhívta a figyelmet az egyre több helyen megnyíló portálokra, amelyek esetében bármelyik oldal megjelenhet! A politikusok és hatalmon lévők „kisiklott” elvei és morál hiányának következtében elkövetett bűnök hátterét is próbálta feltárni, ami szerint az agykontroll és a zsarolás útján bármit végrehajtanak, amire utasítják őket… A saját egójuk rabszolgái! A szokásos történelmi események mellett megemlítette, hogy a nemesi családok tagjai jóval hosszabb életűek, mint mi „átlagemberek”, amely sokféle „praktikának” köszönhető, mint például a természetgyógyászatban és homeopátiában (! Éppen most akarják betiltani Magyarországon!)), alkalmazott étrend kiegészítőkben (itt jegyzem meg, hogy Simon Parkes már több interjúban is utalt hasonló értesülésekre, mi szerint olyan vitaminokhoz és egyéb tápanyaghoz juthatnak, amelyek csak a kiváltságosaknak „jár”!)

  13. Bridget Nielsen, a Hibrid Gyerekekről beszélt (saját magát is az egyikük anyjaként tekintve!), akiket még születésük előtt kivesznek az anyaméhből és különböző földalatti komplexumokban vagy űrhajókon nevelnek fel. Később lehetőségük van az anyáknak arra, hogy találkozzanak a gyermekeikkel, akiket nagy szeretettel óvnak. Számtalan internetes fórumon lehet olvasni azokról a fiatal nőkről, akik ebbéli tapasztalataikat megosztják – magyar nyelvű weboldalon is volt már erről szó (Újvilág tudat, GoodET Hungary, Exopolitika Magyarország). Bridget elmondása szerint azért „hozták őket létre”, elsősorban, hogy szoktassák az emberiséget az Első Találkozáshoz (First Contact) a földönkívüliekkel, és ne ijedjen meg az emberiség tőlük! E mellett olyan frekvenciákat és üzeneteket hordoznak, amely szintén hozzásegíti az emberiséget a fejlődéshez és felemelkedéshez, a „belső gyermek” játékosságának újbóli feltárásához! [A témában lásd még Mary Rodwell – The New Human c. könyvét, valamint bármely előadását – a szerk.]

  14. Honovi Strongdeer, sámánként dolgozik jelenleg Peruban, de indiai gyökerekkel és brit állampolgársággal rendelkezik. Ő képviselte az ezoterikus/gyógyító vonalat. Nagyon kellemes jelenség, jó energiák jellemzik és rendkívül erős a kisugárzása. A Fény Nyelv (Light Language) visszatérése volt a témája, melyet ő maga is gyakorol és ezt művészi üzenetek formájában (képek, dalok, mondókák..stb) is közvetíti. A legjobban a saját maga által megadott mottó jellemzi a hitvallását: „When you follow your resonance, you create the conditions for others to follow theirs. When you don’t, you not only deprive yourself, but others of opportunity and synchronicity.” (Nyers fordításban: Amikor követed a saját rezonanciádat/frekvenciádat/rezgésedet, akkor másoknak is megteremted a feltételét, hogy kövessék a sajátjukat. Amennyiben nem teszed, úgy nemcsak magadat, hanem másokat is megfosztasz lehetőségektől és a szinkronicitástól.) Nekem nagyon tetszik ez a mottó, ezért is osztottam meg… Ő egyértelműen „szív-központú”, inkább arra buzdít mindenkit, hogy azt kövessük, ne csak az értelem befolyásolja a döntéseinket. Szerinte a Fény Nyelv mindenki számára elérhető és messzemenő képességeket képes kiváltani, amennyiben befogadóak vagyunk. Életmód, életszemlélet, mások szolgálata, önszeretet, frekvencianövelés, a folyamatok megértése és adaptálása…, csak hogy néhányat említsek az általa előadottakból. Őt is inkább hallgatni, „megélni” volt jó, mint csak az információ-tartalmat követni.

  15. Raul Nunez, a Csilléből érkezett előadó is ismert lehet már az ilyen tartalmakat követők között. Ő a felfedezője az úgynevezett „Attacama Test”-nek, ami egy apró, földönkívülinek tartott test. Már több éve kutatnak az eredete és valóságtartama után. Őszintén szólva, nagy csalódás volt, mivel a jól ismert dokumentumfilmet adták le, amit egyébként Dr. Stephen Greer „Sirius” című filmjében mutattak be részleteiben. A végén meg is kérdezték a hallgatóságból, hogy jó-jó, de van valami új fejlemény? Végül is kiderült, hogy nem adhatnak ki semmi több információt Dr. Greer engedélye nélkül, mivel ő finanszírozza (egy elejtet, meglehetősen pikírt mondatból az derült ki, hogy messze nem ő szponzorálja, csak az arcát adja a projecthez… Ezt azért valahogy sejtettem… :) ).


Ennyit röviden az előadásokról.

 

Szeretném újra hangsúlyozni, hogy szubjektív képet festettem le, csak a saját véleményemet tükrözi! Mások, máshogy élhették meg…

7.jpg8.jpg9.jpg