2017.okt.14.
Írta: GoodET Hungary 2 komment

Kozmikus Közzététel – Alászállás az 51-es körzetbe David Adair-rel

kozmikus_kozzetetel.jpgA Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:

 

http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/09/kozmikus-kozzetetel-viii3.html

 

 

 

Olvasónk élménybeszámolója az Ufológiai Világkongresszusról

ufology-community.jpgEgyik honfitársunk nemrégiben ellátogatott a Spanyolországban megrendezett Ufológiai Világkongresszusra, és abba a szerencsés helyzetbe került, hogy személyesen is találkozhatott és beszélhetett Corey Goode-dal, továbbá az exopolitika területén tevékenykedő más előadókkal, kutatókkal, köztük Michael Salla-val és Laura Eisenhower-rel (az egykori amerikai elnök dédunokájával). Az alábbiakban az ő személyes hangvételű élménybeszámolóját szeretnénk megosztani veletek.

Tovább

Elhunyt William Tompkins!

tompkins-cassidy.jpgTegnap reggel 94 éves korában elhunyt William Tompkins. Michael Salla és Bob Wood jelentése szerint pár napja kétszer is elesett, a második után már nem tért magához, agyi vérömleny alakult ki nála, amit már nem lehetett műteni. A kórházban a lélegeztetőgépről lekapcsolták és nem sokkal ezt követően elhunyt... augusztus 21-én reggel, a napfogyatkozás napján. Nyugodjon békében!

Tovább

Egység meditáció – Teljes napfogyatkozás 2017.08.21.

total-solar-eclipse.jpg

Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Teljes Közzététel és a Felemelkedés folyamatát. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják az Esemény megvalósulását.

Tovább