Az Üzenet

uzenet_kicsi.jpg

Corey és a Kék Avianok üzenete az emberiség felé...

 

Mindazon események közepette, amelyek jelenleg "Idelenn" és "Odafenn" zajlanak, rengeteg valódi és hamis információ érkezik. Egymással versengő agendák küzdenek azért, hogy termékeny táptalajra leljenek az emberek tudatában, és oda befészkeljék magukat.

 

Néhányan elsősorban a "földhözragadtabb" eseményekre koncentrálnak. A harcra, mely arra irányul, hogy megdöntse a fennálló adósságalapú pénzügyi rendszert (más néven a babiloni típusú pénzvarázslaton alapuló rabszolgatartó rendszert), készülődnek a pénzügyi világ teljes leállására és újraindítására továbbá egy jubileumi eseményre, melynek keretében emberek tömegei ajándékpénzhez jutnak majd a jóléti megállapodások eredményeképpen. Ebben a küzdelemben fontos szerep jut egy szerveződésnek, amit mi csak úgy hívunk: "a Szövetség", mely ebben a pillanatban is harcol a Föld jelenlegi uralkodó elitjével (más néven a Caballal, vagy Illuminátusokkal).

 

Néhányan azt választják, hogy a fejünk felett zajló "ezoterikusabb" eseményekre és küzdelmekre összpontosítanak, amelyeket sokan a Titkos Űrprogrammal és a Szakadár Civilizációval társítanak. Ezekben a programokban számtalan titkosított technológiát használnak, melyek képesek lennének teljes mértékben megváltoztatni a Föld bolygó minden egyes lakójának életminőségét. Az úgynevezett szabadenergián alapuló technológiák a jelenleg regnáló olaj- és energiavállalatok végét jelentenék. A fényfrekvencián alapuló gyógyászati technológiák véget vetnének a gyógyszeripari vállalatok hegemóniájának, a közvetlenül az emberi idegrendszerhez csatlakoztatható technológiák pedig az oktatási intézmények befolyását tennék semmissé. Az ételreplikátorok és a természeti környezetet tisztító/helyreállító technológiák véget vethetnének a szegénységnek, az éhezésnek és segítségükkel végre elkezdhetnénk helyreállítani mindazt a pusztítást, melyet az emberiség a Föld bolygónak okozott. Ahogyan mindebből kitűnik, a közzététel, vagy nyilvánosságra hozatal veszélyét elsősorban nem az jelenti, hogy az emberiség ne tudna megbirkózni az igazsággal, vagy hogy ne lenne képes összehangolni a "Kozmoszban található Élet"-ről szerzett tudomását a saját vallásos hitrendszerével. A valódi ok, hogy e technológiák elterjedése azon nyomban összeroppantaná a világgazdaságot és a babiloni pénzvarázslaton alapuló rabszolgatartó rendszert is összeomlasztaná és haszontalanná tenné. Mindez az uralkodó elit, vagyis az emberiség 0,01 %-ának teljes hatalomvesztését jelentené, mellyel mindeddig uralkodott a tömegek felett, továbbá egy komplett szemléletmódváltást is magával hozna. Hogy ez mit jelentene a számunkra? A SZABADSÁGOT! Valódi szabadságot, mely az ismert történelem során először köszöntene be a földi emberiség életébe. Annak érdekében, hogy ez végre megvalósuljon, jelenleg egy titkos polgárháború zajlik a különböző Titkos Űrprogram csoportok között. Nemrég ezek a csoportok összeálltak, és jelenleg egy Titkos Űrprogram Szövetséget alkotnak, melyhez csatlakoztak olyan lények is, akikre eddig senki sem számított. Ők a 6-ik, 9-ik dimenzióból érkeztek és mi úgy nevezzük őket: "Gömb Szövetség". Ezek a Gömb lények nemcsak egy energetikai blokádot vontak a Föld köré, hanem az egész naprendszer köré is húztak egyet. Ennek a Szövetségnek a tagjai erőszakmentes lények, akik segítségüket leginkább egy Üzenet formájában továbbították felénk.

 

Néhányan elsősorban erre az Üzenetre összpontosítanak, melyet a Kék Avianok hoztak el számunkra. A Kék Avianok egyike a Gömb Szövetséget alkotó 5 csoportnak, amelybe beletartoznak rajtuk kívül a "Gömb lények", az "Arany-háromszög fejű lények" és 2 másik faj is, melyek mindeddig nem fedték fel magukat előttünk. A "Gömb lények" már több tízezer embert látogattak meg a bolygón kék/indigó színű fénylabdák formájában, míg másokat a Kék Avianok köszöntöttek, jelezve ezzel, hogy megérkeztek és ideje tudomást szerezni róluk.

 

Mit tartalmaz ez az Üzenet?

 

Minden nap törekedj arra, hogy képes legyél másokat szolgálni és segíteni. Összpontosíts arra, hogy sokkal szeretetteljesebb legyél, emeld a tudatosságod és gondolataid, érzelmeid rezgési frekvenciáját, és tanulj meg megbocsátani magadnak és másoknak (és ezzel ledobni magadról a karma terhét). Ez meg fogja változtatni a Bolygó frekvenciáját, az emberiség tömegtudatosságát és idővel, lépésről lépésre, egyenként végül az embereket is (még akkor is így van ez, ha jelenleg úgy tűnik, egyedül csak te változol). Azt is mondják, hogy bánj úgy a testeddel, mintha templom lenne és célszerű átállni magasabb frekvenciájú ételek fogyasztására. Sok ember számára úgy hangozhat mindez, mint a hippik "Szeretet és Béke" jelszava, és talán úgy tűnhet, egyáltalán nem hoz majd változást. Biztosíthatlak róla, hogy az az ösvény, amit ebben az Üzenetben kijelöltek a számunkra, egyáltalán nem könnyű. Még abban az esetben is, ha az a nagyon valószínűtlen eshetőség következik be, hogy a fent említett technológiákat továbbra is titokban tartják majd a jövőben, képzeld el, micsoda világban élhetnénk, ha mindenki megtenné e változásokat saját magával?

 

A Kék Avianok ezen Üzenetükkel egyben egy FIGYELMEZTETÉST is küldenek. Ugyanis ők már három másik alkalommal próbálták eljuttatni hozzánk jótanácsaikat, de az emberiség minden alkalommal eltorzította azokat. Nagyon világossá tették számomra, nem akarják, hogy üzenetük kultusszá vagy vallási mozgalommá váljon, sem azt hogy a saját személyemet (az egómat) az üzenet lényege elé helyezzem, vagy egyfajta "guru" szerepében tetszelegjem. Aki ilyen módon járna el, azt elkerülik és felelősségre vonják majd, beleértve engem is.

 

Köszönöm,

Corey / GoodETxSG

 

http://spherebeingalliance.com/introduction